Στέφανος Κασσελάκης: Από την Κρήτη ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές (φωτο – βίντεο)

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τα μέλη της ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος το πρωί της Πέμπτης 4/4 μετέβη στα γραφεία του κόμματος προκειμένου να προεδρεύσει σε κομματική σύσκεψη με τα τοπικά στελέχη.

Τον κ. Κασσελάκη προσφώνησε η πρόεδρος της ΝΕ Χανίων Μαρία Χίνου κάνοντας λόγο για «έναρξη της αντεπίθεσης» ενώ αμέσως μετά ο Κ. Κασσελάκης χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους ανέφερε:

«Ευχαριστώ που ήρθατε. Με μεγάλη τιμή και συγκίνηση είμαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου με τους

ανθρώπους που αγαπάω με τους οποίους αρχίσαμε αυτό το όμορφο ταξίδι πριν από έξι μήνες. Την τελευταία φορά – πριν από την εκκίνηση της καμπάνιας μου – ήμουνα εδώ τον Ιούνιο μου τον Αλέξη. Τότε που ήτανε δύσκολες οι εποχές, το αποτέλεσμα ήτανε προδιαγεγραμμένο και θυμάμαι ότι ακόμα και τότε υπήρχε εδώ πέρα μεγάλη αγάπη στα Χανιά για τον ΣΥΡΙΖΑ και το προοδευτικό κόσμο και νομίζω ότι έκτοτε έχουμε περάσει από διάφορα στάδια και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναταχτεί και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ποιο συμπαγής από ποτέ, είναι ανανεωμένος και το ιδεολογικό του στίγμα είναι ξεκάθαρο.

Άρα λοιπόν αρχίζουμε την εκστρατεία μας για τις ευρωεκλογές πρώτον με μία καινοτόμα ε διαδικασία με τα προοδευτικά ψηφοδέλτιά μας το οποίο άλλο ακόμα δεν τολμάει να το κάνει, μόνο εμείς αφήνουμε στα μέλη και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ την ευκαιρία να συνεισφέρουν, να επιλέξουν εκείνοι και όχι ο πρόεδρος με την κλίκα του. Να επιλέξουν τα μέλη τους ανθρώπους που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν, τους πρεσβεύουν και σε επίπεδο επικράτειας και βεβαίως μετά στις Βρυξέλλες και δεύτερον μετά το φανταρικό μου αρχίζουμε από την Κρήτη εκεί που πρέπει να αρχίσουμε».

Ακολουθεί επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Μαλάξα σε περιοχή όπου σχεδιάζεται η εγκατάσταση πυλώνων μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο της πόλης των Χανίων.

Στη συνέχεια, στις 15:30 θα μεταβεί στο γήπεδο των Περιβολίων όπου θα παρακολουθήσει μέρος του ποδοσφαιρικού αγώνα Χανιά-Καλλιθέα και στις 17.00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο μουσείο Τυπογραφίας στο Βιομηχανικό Πάρκο.

Το βράδυ στις 20.00 θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική ομιλία στο τέλος της οδού Μουσούρων
(Κάτωλας) ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και του υποψήφιους από την Κρήτη που θα πάρουν μέρος στις προκριματικές εκλογές για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών.

Μετά το τέλος της ομιλίας ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να πάει μια βόλτα στο παλιό λιμάνι Χανίων και να συνομιλήσει με κόσμο.

Η περιοδεία του θα συνεχιστεί στην Κρήτη τις επόμενες ημέρες με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να επισκέπτεται το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και το Λασίθι.

Ναπολέων Σαραντίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Κρήτη,stefanos kasselakis, kriti