Σε Τήνο και… Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πού θα περάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί πριν τις Ευρωεκλογές

Μερικές μέρες ξεκούρασης, μερικές μέρες χαλάρωσης από την πίεση της συγκεκριμένης προεκλογικής περιόδου.

Ας δούμε πού περάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί οικογενειακώς στην Τήνο όπου θα βρίσκεται εκεί μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει ένα

μικρό “πέρασμα” από τα Χανιά την Δευτέρα του Πάσχα (6/5), για να είναι παρών στα γενέθλια της αδερφής του και βουλευτού Χανίων της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη που γίνεται 70 ετών. Φυσικά, η παρουσία του στη γιορτή θα είναι άκρως ιδιωτική.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται στην Κέρκυρα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ την Δευτέρα του Πάσχα θα επισκεφτεί τους Παξούς.

Στην Αθήνα θα παραμείνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος θα παραμείνει στην πρωτεύουσα μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα. Την Τρίτη του Πάσχα θα επισκεφτεί τη Σέριφο, ενώ στη συνέχεια ξεκινά την περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα περάσει τις Ημέρες του Πάσχα στον τόπο καταγωγής του, τη Λαμία, ενώ ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα είναι στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της “Νίκης” Δημήτρης Νατσιός θα είναι στο Κιλκίς και ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης θα βρίσκεται στην Καλαμάτα.

Η πρόεδρος της “Πλεύσης Ελευθερίας”  Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «η Ανάσταση έρχεται μετά τη Σταύρωση αρκεί να παλέψουμε και να μην παραιτηθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τήνο … Χανιά, Κυριάκος Μητσοτάκης – Πού, Πάσχα, Ευρωεκλογές,tino … chania, kyriakos mitsotakis – pou, pascha, evroekloges