Ραγίζει καρδιές το αντίο του πατέρα της 21χρονης Ραφαέλας – Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετά το παιδί του

Βαθιά είναι θλίψη στην οποία έχει βυθιστεί η οικογένεια της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη η οποία έφυγε χθες από την ζωή μετά από μια σκληρή μάχη με τον καρκινό.

Ο πατέρας της 21χρονης κοπέλας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης μια συγκινητική ανάρτηση για το παιδί του που έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Με λόγια που ραγίζουν καρδιές ο Αντρέας Πιτσικάλης αποχαιρετά την 21χρονη ενώ ευχαριστεί και όλους όσους βοήθησαν και αγκάλιασαν το παιδί του στηρίζοντας το στην μάχη που έδινε.

Συγκεκριμένα

στην ανάρτηση αναφέρει:

Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας.Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας.Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ότι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας .Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε παιδί μου και μας λείπεις πολύ Μπόρα ήταν και πέρασε Θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι. 24.01.2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραγίζει, 21χρονης Ραφαέλας –,ragizei, 21chronis rafaelas –