Προκηρύχθηκε ο 9ος Νυχτερινός Δρόμος Χανίων

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων (Σ.Δ.Υ.Χ.) διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, τον 9ο Νυχτερινό Δρόμο Χανίων, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Περιλαμβάνονται δύο αγώνες:

Αγώνας Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ.

Ώρα εκκίνησης: 17:00

Καταληκτική ώρα τερματισμού: 18:00

Περιγραφή

διαδρομής

Με αφετηρία το Γιαλί Τζαμισί στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων οι δρομείς διασχίζουν τις οδούς: Ακτή Τομπάζη – Ακτή Ενώσεως – Δευκαλίωνος – Ακτή Μιαούλη – Μαριδάκη – Κοκότση – Ηρώων Πολυτεχνείου – Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων) – Ανδρέα Παπανδρέου (Δημοκρατίας) – Πλατεία Δημοτικής Αγοράς – Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Σκαλίδη – Πειραιώς – Πλατεία Τάλω – Ακτή Κουντουριώτη και τερματίζουν στο Γιαλί Τζαμισί.

Σταθμός νερού

Σταθμός νερού θα υπάρχει στο 2,5 χλμ. της διαδρομής.

Διακρίσεις –Κατηγορίες για τον Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ.

Κύπελλα: στους τρείς (3) πρώτους της γενικής κατάταξης ανδρών, στις τρείς (3) πρώτες της γενικής κατάταξης γυναικών, στα 3 πρώτα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, στα 3 πρώτα αγόρια και στα 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας ως εξής:

Γενική κατάταξη ΑνδρώνΓενική κατάταξη ΓυναικώνΚατηγορία Αγοριών ΛυκείουΚατηγορία Κοριτσιών ΛυκείουΚατηγορία Αγοριών ΓυμνασίουΚατηγορία Κοριτσιών ΓυμνασίουΚατηγορία Α.Μ.Ε.Α.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος/α στον Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι/ες το 2011 και μετά). Οι δρομείς μικρότερων ηλικιών πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από ενήλικες.

Προσοχή: Στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ. οι θέσεις συμμετοχής ανέρχονται σε τριακόσιες (300) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την εγγραφή.

Παροχές πακέτου συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ.

Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (Ανδρικό – Γυναικείο).Αριθμός συμμετοχήςΗλεκτρονική χρονομέτρησηΑναμνηστικό μετάλλιοΑναμνηστικό δίπλωμαΠαροχή νερού, χυμών, αναψυκτικών, και τροφών αποκατάστασηςΠαροχή ιατρικών υπηρεσιών

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.

Ώρα εκκίνησης: 17:30

Καταληκτική ώρα τερματισμού: 19:00

Περιγραφή διαδρομής

Η διαδρομή του Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. είναι εκείνη του Αγώνα των 5 χλμ., την οποία οι δρομείς θα διατρέξουν δύο φορές Συγκεκριμένα:

Με αφετηρία το Γιαλί Τζαμισί στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων οι δρομείς διασχίζουν τις οδούς: Ακτή Τομπάζη – Ακτή Ενώσεως – Δευκαλίωνος – Ακτή Μιαούλη – Μαριδάκη – Κοκότση – Ηρώων Πολυτεχνείου – Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων) – Ανδρέα Παπανδρέου (Δημοκρατίας) – Πλατεία Δημοτικής Αγοράς – Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Σκαλίδη – Πειραιώς – Πλατεία Τάλω – Ακτή Κουντουριώτη, επιστρέφουν στο Γιαλί Τζαμισί και επαναλαμβάνουν Ακτή Τομπάζη – Ακτή Ενώσεως – Δευκαλίωνος – Ακτή Μιαούλη – Μαριδάκη – Κοκότση – Ηρώων Πολυτεχνείου – Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων) – Ανδρέα Παπανδρέου (Δημοκρατίας) – Πλατεία Δημοτικής Αγοράς – Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Σκαλίδη – Πειραιώς – Πλατεία Τάλω – Ακτή Κουντουριώτη και τερματίζουν στο Γιαλί Τζαμισί.

Σταθμοί νερού

Σταθμοί νερού θα υπάρχουν στο 2,5 χλμ. και στο 7,5 χλμ. της διαδρομής.

Διακρίσεις – Κατηγορίες για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.

Κύπελλα: στους τρείς (3) πρώτους της γενικής κατάταξης ανδρών, στις τρείς (3) πρώτες της γενικής κατάταξης γυναικών, στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες κάθε ηλικιακής κατηγορίας ως εξής:

Γενική κατάταξη ΑνδρώνΓενική κατάταξη ΓυναικώνΚατηγορίες Ανδρών: έως 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60-69 ετών, 70+ ετώνΚατηγορίες Γυναικών: έως 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60-69 ετών, 70+ ετών

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος/α στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι/ες το 2005 και μετά).

Προσοχή: Στον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. οι θέσεις συμμετοχής ανέρχονται σε τριακόσιες (300) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την εγγραφή.

Παροχές πακέτου συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ.

Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (Ανδρικό – Γυναικείο).Αριθμός συμμετοχήςΗλεκτρονική χρονομέτρησηΑναμνηστικό μετάλλιοΑναμνηστικό δίπλωμαΠαροχή νερού, χυμών, αναψυκτικών, τζελ (maurten) και τροφών αποκατάστασηςΠαροχή ιατρικών υπηρεσιών

Απονομές 19.15.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Α) Δηλώσεις Συμμετοχής.

-Ηλεκτρονικά, μέσω αυτής της ιστοσελίδας εγγραφή και για τους δύο αγώνες έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 23.59.

Β) Αντίτιμο Συμμετοχής.

Για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. το αντίτιμο συμμετοχής είναι: 8€. Για τα μέλη του ΣΔΥΧ είναι 6€ (εφόσον έχουν πληρώσει ή πληρώσουν την συνδρομή των 5€ του 2023).Για τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. το αντίτιμο συμμετοχής είναι: 6€. Για τα μέλη του ΣΔΥΧ είναι 4€ (εφόσον έχουν πληρώσει ή πληρώσουν την συνδρομή των 5€ του 2023).

Προσοχή: Η συμμετοχή για μαθητές/τριες Γυμνασίου, Λυκείου, Δημοτικού και για ΑΜΕΑ στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. είναι δωρεάν.

Το αντίτιμο συμμετοχής μπορεί να καταβληθεί:

Η πληρωμή του αντιτίμου θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά (πληρωμή με κάρτα) κατά την εγγραφή σας και πριν την ολοκλήρωση της.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός δρομέα σε κάποιον αγώνα θα πρέπει να καταβληθεί το ακριβές αντίτιμο της συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα. της επιλογής του. Τις επόμενες ημέρες ο δρομέας θα λάβει e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής του. .

Πιθανά έξοδα κατάθεσης βαρύνουν τον καταθέτη. Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο θα ακυρώνεται.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για κοινωνικό – αθλητικό σκοπό.

Πολιτική ακυρώσεων.

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας ο αγώνας μεταφέρεται στις 16 Δεκεμβρίου 2023.

Σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης του αγώνα με ευθύνη του διοργανωτή ή ένεκα ιδιαίτερων λόγων θα δοθεί η δυνατότητα σε κάθε συμμετέχοντα/ουσα να επιλέξει είτε την επιστροφή του αντίτιμου συμμετοχής (πλην των εξόδων τραπέζης) είτε τη μεταφορά του στη Διοργάνωση του 2024. Σε καμία άλλη περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής δε γίνεται επιστροφή του αντιτίμου.

Γ) Παραλαβή πακέτου συμμετοχής.

Υποχρεωτική είναι η παραλαβή από τους συμμετέχοντες του πακέτου συμμετοχής τους από τα Γραφεία του Σ.Δ.Υ.Χ. την Παρασκευή 8-12-2023 και ώρες 17:00 – 20:00 και το Σάββατο 9-12-2023 και ώρες 9:30 – 12:00.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταβιβάζεται, δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο συμμετέχοντα.

Όλοι οι δρομείς υποχρεωτικά τρέχουν με πλήρη αθλητική περιβολή.

Δ) Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.

Θα υπάρξει δυνατότητα φύλαξης προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων, κατά την διάρκεια των αγώνων, στον χώρο της εκκίνησης.

Ε) Υγειονομική Κάλυψη.

Θα διατίθενται ασθενοφόρο και διασώστες για ιατρική κάλυψη σε όλες τις διαδρομές.

Ζ) Υπευθυνότητα Δρομέα.

Έχω λάβει γνώσει της προκήρυξης και αποδέχομαι τους κανονισμούς του αθλήματος και του αγώνα. Είμαι απολύτως υγιής και ικανός να συμμετέχω στο Νυκτερινό Αγώνα 2023. Συμμετέχω στον αγώνα αποκλειστικά με δική μου ευθύνη. Αναγνωρίζω ότι οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη απέναντι μου σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας αγωνιστικού υλικού, τραυματισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα ή πριν και μετά αυτού, κατά την διάρκεια παραμονής μου σε χώρους ευθύνης του διοργανωτή.

Η) Διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον συμμετέχοντα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής πρέπει να είναι απολύτως αληθή. Σε περίπτωση που η αίτηση/δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται από τρίτο πρόσωπο, θεωρείται ότι ο συμμετέχων συμφωνεί για τη διάθεση των προσωπικών του δεδομένων προς τον ΣΔΥΧ μέσω του τρίτου προσώπου.

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της IAAF & της AIMS. Οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, γίνεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων για τον εκάστοτε δηλούμενο συγκεκριμένο σκοπό.

Ι) Παροχή Πληροφοριών.

Για κάθε πληροφορία και ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κα Ελένη Πολυχρονάκη (τηλ. 6944424972) ή με τον Κο Μάνο Γρυφάκη (τηλ.: 6945587822).

Εγγραφή στο 9ος ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ από το web site

Μπορείτε να βλέπετε την πορεία της εγγραφής σας Εδώ. Επίσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για άλλους τρόπους πληρωμής, τον αριθμό σας και διάφορα άλλα στοιχεία που αφορούν την συμμετοχή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προκηρύχθηκε, 9ος Νυχτερινός Δρόμος Χανίων,prokirychthike, 9os nychterinos dromos chanion