Παρελάσεις, νεσεσέρ και social στις εθνικές εορτές

Βέβαια αν δεν είχε μπει στην πολιτική ούτε καν θα σκέφτονταν να κάνει όσα κάνει για την ανάγκη της επικοινωνίας στα social. Το να βλέπω όμως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γίνονται συγκρίσεις μεταξύ των δυο πολιτικών αρχηγών με αφορμή τον εορτασμό από Συριζαίους που έχουν επίσημα δηλώσει (και μέσω Τσίπρα) ότι έχουν αλλεργία σε εθνικές εορτές και παρελάσεις με ξεπερνά!

Αυτό είναι το κακό με την Αριστερά! Το ίδιο έκαναν και με θέματα εκκλησίας και θρησκείας. Δεν είναι κακό να είσαι άθεος ή αλλόθρησκος! Κακό είναι να παριστάνεις μια ζωή κάτι που δεν είσαι,επειδή πρέπει

να σαι κάτι που όμως δεν πιστεύεις…

Όπως ο Τσίπρας ας πούμε που προσπαθούσε να μιμηθεί την φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου ή να παριστάνει τον αγγλόφωνο ενώ δεν ήταν.

Όχι μόνο γιατί διαχρονικά επιβεβαιώνουν ότι είναι όπου φυσάει ο άνεμος (το είδαμε και με την συγκυβέρνηση με τον ακροδεξιό Μπάνο ή με Πασόκους που αποκαλούσαν πριν…κλέφτες) ή όταν γενικώς προσποιούνται ότι θα μπορούσε να τους φέρει ψηφαλάκια… «Σήμερα με τον αστυφύλαξ,αύριο με τον χωροφύλαξ» Δεν είναι κακό που παρέλασε ο Κασελάκης χωρίς να έχει ορκιστεί.

Ούτε που έχανε συνέχεια το βήμα όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν. Κακό είναι που για ακόμα μια φορά και χωρίς να έχουν πάρει τα μαθήματα τους επιμένουν σε λάθος τακτικές! Νομίζουν ότι ο κόσμος μασάει ταραμά …ή ότι θα πουλήσουν λεφτοδεντρα στους ιθαγενείς και επαναστάσεις που θα αλλάξουν την Ευρώπη όπως μας έταζαν χωρίς αντίκρισμα…

Ο κόσμος δεν δέχεται λευκές και ανυπόγραφες επιταγές ούτε αγοράζει άδεια πουκάμισα ! Αν θέλουν τα μέλη του κόμματος και οι ψηφοφόροι να πάρουν σοβαρά την Αριστερά στην Ελλάδα (γιατί ξέρετε πως αντιμετωπίζεται ο χώρος σήμερα…) από την κοινωνία και τους δημοσιογράφους,θα πρέπει πρώτα να γίνουν οι ίδιοι σοβαροί γιατί πολλοί από αυτούς επιδίδονται σε «μάχες» μόδας, πεντικιούρ…και το πολυ πολύ σε dress code του αρχηγού με τα νεσεσέρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρελάσεις,parelaseis