Οικονομικό Επιμελητήριο: Το “ευχαριστώ” της ΔΗ.ΚΙ.Ο για την στήριξη του κόσμου στις εκλογές

“Ως ΔΗ.ΚΙ.Ο. Ανατολικής Κρήτης αισθανόμαστε το χρέος να σας ευχαριστήσουμε όλους μαζί και προσωπικά τον καθένα για την στήριξη που μας δώσατε” αναφέρει μεταξύ των άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τα αποτελέσματα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο Τμήμα Ανατολικής Κρήτης στις 10 Δεκεμβρίου κατέδειξαν με τον πιο εμφανή τρόπο την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι οικονομολόγοι

στην Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων τόσο σε Κεντρικό όσο και σε Τοπικό Επίπεδο.

Σε κεντρικό διότι η ΔΗ.ΚΙ.Ο. είναι η μοναδική παράταξη η οποία παρουσίασε αξιόπιστες και ρεαλιστικές λύσεις στα θέματα που απασχολούν το οικονομολογικό επάγγελμα αλλά και σε τοπικό για τους στόχους που έθεσε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια που αφορούν το αναπτυξιακό μοντέλο της Ανατολικής Κρήτης,

Ως ΔΗ.ΚΙ.Ο. Ανατολικής Κρήτης αισθανόμαστε το χρέος να σας ευχαριστήσουμε όλους μαζί και προσωπικά τον καθένα για την στήριξη που μας δώσατε.

Η ξεκάθαρη εκλογή μας ως πρώτη δύναμη μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης και καθιστά την ΔΗ.ΚΙ.Ο. πρωταγωνιστή στις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα στο Οικονομικό Επιμελητήριο.

https://oe-e.gr/2023/12/11/%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b5%ce%b5-%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1/”
Keywords
Τυχαία Θέματα