Μια νέα πρόταση στα Χανιά για φαγητό και ποτό υψηλών προσδοκιών

Καλώς ήρθατε στο Lounge Resto by Oniros, μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει καλά μελετημένη και εκτελεσμένη δημιουργική κουζίνα, μοναδική ατμόσφαιρα, πανέμορφο περιβάλλον και φιλική εξυπηρέτηση. 

Το Lounge Resto που δεσπόζει μέσα στο industrial μοτίβο του λιμανιού της Σούδας, ξεκινάει από το πρωί με πλήρη μπουφέ πρωινού και συνεχίζει με ένα brunch & snack menu μέχρι το απόγευμα.

Από νωρίς το βράδυ, το εστιατόριο προσφέρει εμπνευσμένες επιλογές από ελληνικό και διεθνές δημιουργικό μενού και είναι ο ιδανικός

προορισμός για όσους λατρεύουν το sushi, τις εκλεπτυσμένες κοπές κρεατικών και το καλό φαγητό.

Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, με προσήλωση στην αρμονία των γεύσεων, στην ποιότητα της πρώτης ύλης, μέσα σ’ ένα εμπνευσμένο – ατμοσφαιρικό περιβάλλον και εξυπηρέτηση με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Επιπλέον, το Oniros Lounge Resto διαθέτει ένα ιδιαίτερα προσεγμένο μπαρ, το οποίο προσφέρει μια ευρεία γκάμα από signature και κλασικά κοκτέιλ καθώς και κάβα με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών. Οι bartender βρίσκονται πάντα εκεί, με χαμόγελο και θετική διάθεση, για να σας εξυπηρετήσουν και να σας προτείνουν το τέλειο ποτό που θα συνοδεύσει το δείπνο σας.

Εναλλακτικά, για όσους αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να απολαύσουν το απόγευμα ή το βράδυ τους και να το συνδυάσουν με ωραίες γεύσεις, ένα επιλεγμένο κρασί, ένα ποτό και καλή μουσική, το Lounge Resto αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή.

Oniros Lounge Resto
Πλατεία Σούδας
Τηλ.: 2821 601048

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά,chania