Μεσολόγγι: Η γυναίκα που έστειλε μηνύματα ο κρεοπώλης και η προφητεία της μάνας του 31χρονου

Περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, την ώρα που ο προφυλακιστέος κρεοπώλης αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση, με τις αρχές να αναζητούν το κινητό και την καραμπίνα του 31χρονου για να βρουν απαντήσεις.

Η γυναίκα που έστειλε μηνύματα ο κρεοπώλης

Ο κρεοπώλης είχε στείλει μηνύματα σε μία γυναίκα την ημέρα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου.

Δήλωσε πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον κατηγορούμενο και ότι

όντως της έστειλε εκείνο το πρωί ένα μήνυμα και όχι περισσότερα, όπως έλεγαν.

«Το έστειλε το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί…Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε «τι κάνεις καμάρι μου; πως είσαι; Κάτι τέτοιο…Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…».

Όπως λέει στο «Φως στο Τούνελ» δεν είχαν τόσο στενή φιλική επαφή.

«Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δεν βρισκόμασταν γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα», καταλήγει.

Η προφητεία της μάνας

Η εκπομπή βρέθηκε στο πατρικό σπίτι του αγνοούμενου και στο δωμάτιό του. Η αδερφή του Χριστίνα έδειξε στη ρεπόρτερ τα προσωπικά του αντικείμενα που είχε αφήσει πίσω.

«Τα κυνηγετικά του ρούχα και τα φυσίγγια του είναι εδώ. Η μητέρα μου υποστηρίζει ότι λείπουν κάποια εννιάβολα. Έχει αφήσει πίσω το πορτοφόλι του με την ταυτότητα και τις κάρτες του, τα μοναδικά παπούτσια που είχε για κυνήγι. To μοναδικό που πήρε είναι το όπλο του. Ίσως πήγαινε να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσε και πήρε το όπλο για προστασία…», είχε πει στο «Τούνελ» αναστατωμένη.

Σημαντικά αποδείχτηκαν τα όσα ανέφερε η μητέρα του άτυχου νέου. Μίλησε για το τετράδιο και τις σημειώσεις που κρατούσε για τα δάνεια που έδινε.

Προφητική αποδείχτηκαν στα όσα είπε: «Πηγαίνω στα χωράφια και νομίζω πως θα δω το παιδί μου να μου λέει εδώ είμαι».

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσολόγγι, 31χρονου,mesolongi, 31chronou