Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο προπονητικής παρουσία του Γιάννη Ταουσιάνη

Στο σεμινάριο που συνδιοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Προπονητών του νομού και την ΠΑΕ Χανιά, ο Γιάννης Ταουσιάνης και το υπόλοιπο τεχνικό team της ομάδας ανέλυσαν την μεθοδολογία που ακολουθείται στις προπονήσεις. Στο γήπεδο των Περιβολίων έδωσε το παρόν η πλειοψηφία των μελών του συνδέσμου των προπονητών δείχνοντας και την απήχηση που είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Παράλληλα τα μέλη του συνδέσμου προπονητών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την

προπόνηση των Χανίων που έγινε στο γήπεδο των Περιβολίων.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Χανιά

Τη χαρά να συμμετάσχει σε προπονητικό σεμινάριο είχε σήμερα, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ με επικεφαλής τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Ταουσιάνη.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου των Περιβολίων, διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νόμου Χανίων σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

Το ενδιαφέρον σεμινάριο είχε θέμα: «Προπόνηση ειδικής τακτικής, ανάλυση αντιπάλου, δυνατά – αδύνατα σημεία ομάδας. (Μια προπονητική μονάδα)» και το παρακολούθησε η πλειοψηφία των μελών του συνδέσμου.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ο Σύνδεσμος Προπονητών Χανίων μας έδωσε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε στα μέλη του μια μέρα της δουλειάς μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση του ποδοσφαίρου που υπηρετούμε με αγάπη και σεβασμό», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Αρχικά ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν σε θεωρητικό επίπεδο μια προπονητική μονάδα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το πρακτικό σκέλος, κατά το οποίο τα μέλη του συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση της ομάδας μας.

Πριν από την έναρξη του σεμιναρίου η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, ενώ εκ μέρους της ομάδας μας ο Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Τουλουπάκης, δήλωσε την αμέριστη στήριξη της ΠΑΕ στις δράσεις του Συνδέσμου.

Εκ μέρους του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος, Μανόλης Πηγουνάκης, προσέφερε ευχαριστήρια πλακέτα στον Γιάννη Ταουσιάνη για την συμβολή του στο σεμινάριο και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια με το έμβλημα του Συνδέσμου σε όλη την ομάδα. Το μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων και της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, Βαγγέλης Πρόκος, προσέφερε τιμητική πλακέτα στην ΠΑΕ την οποία παρέλαβε ο Γιώργος Τουλουπάκης, που με την σειρά του χάρισε στον Σύνδεσμο μια φανέλα της ομάδας μας με το νέο έμβλημα και ένα γούρι για το νέο έτος.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα