Με αυτή την καραμπίνα σκόρπισε τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα ο Αιγύπτιος

Όλα έγιναν μέσα σε λιγότερο από μια ώρα όταν ο δράστης της τριπλής δολοφονίας εισέβαλε στα γραφεία της εταιρείας European Navigation και σκότωσε μια εκ των ιδιοκτητών, την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της και έναν πρώην καπετάνιο, υπάλληλο μέχρι χθες το λογιστήριο της ναυτιλιακής.

H εφοπλίστρια προσπάθησε να ξεφύγει, υπάλληλοι κλειδώθηκαν στην τουαλέτα -Τα 20 λεπτά τρόμου στη ναυτιλιακή Καρνέση
Λίγο αργότερα ο 76χρονος -που εργαζόταν για

την οικογένεια επί 36 ολόκληρα χρόνια- αυτοπυροβολήθηκε στο υπόγειο της εταιρείας. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες εργαζομένων ο δράστης μπήκε αποφασισμένος στα γραφεία της εταιρείας δηλώνοντας πως «ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε, δεν θα πειράξω τους εργαζομένους».

Το όπλο του μακελειού:

Το χρονικό της τραγωδίας στην ναυτιλιακή της Γλυφάδας
Χθες το πρωί στις 10:20 εισήλθε στο γκαράζ της εταιρείας με κάρτα που είχε ξεμείνει στα χέρια του και του επέτρεπε την πρόσβαση.

Μπήκε στα γραφεία, κατευθύνθηκε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση, της ζήτησε να ξανασκεφτεί την απόφασή της να τον εκδιώξει από το σπίτι, εκείνη επέμεινε, υπήρξε καβγάς, και τότε ο Άρης έφυγε, επέστρεψε στο γκαράζ και πήρε από το αυτοκίνητό του τα όπλα του. Επέστρεψε και σκόρπισε τον θάνατο.

Με μια κλωτσιά άνοιξε την πόρτα του γραφείου της Μαρίας Καρνέση και την πυροβόλησε στο χέρι. Η Μαρία Καρνέση έτρεξε για να σωθεί και κατέφυγε στο γραφείο του γαμπρού της. Εκεί ο Αιγύπτιος σκότωσε τον γαμπρό της με την καραμπίνα, στη συνέχεια σκότωσε τον καπετάνιο που προσπάθησε να τον εμποδίσει και του άρπαξε την καραμπίνα. Τότε έβγαλε το περίστροφο και τον σκότωσε. Και μετά σημάδευσε και σκότωσε τη Μαρία Καρνέση στο κεφάλι.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Αιγύπτιος στη συνέχεια έψαχνε μανιωδώς και την αδελφή της εφοπλίστριας, Δέσποινα Καρνέση για να τη σκοτώσει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα γλίτωσε γιατί έλειπε από την εταιρεία.

Ο 76χρονος Αιγύπτιος φαίνεται να είχε βρεθεί στη μέση της κόντρας μεταξύ των αδελφών. Από τη μία ήταν ο Σπύρος Καρνέσης και από την άλλη οι δύο αδελφές Μαρία και Δέσποινα. Ο Αιγύπτιος ήταν αγαπημένο παιδί του Σπύρου, τον είχε βαφτίσει κιόλας, ενώ διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί του, με αποτέλεσμα οι δύο αδερφές, εν μέσω της αντιπαράθεσης, να δρομολογήσουν την απόλυσή του και στη συνέχεια να θελήσουν να τον απομακρύνουν από το περιβάλλον τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα