«Μας λέτε ότι είμαστε ανεπιθύμητοι» Η απάντηση του σωματείου εργαζομένων στην αποκομιδή απορριμμάτων στον σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ

«Εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια συντηρώντας 200 οικογένειες και συνυπάρχουμε με όλους τους συναδέλφους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων στην αποκομιδή απορριμμάτων και οδοκαθαριστών ν. Χανίων.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε ως απάντηση σε ανακοίνωση που είχε δημοσιοποιήσει πριν λίγες ημέρες ο σύλλογος εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση στην οποία εξέφραζε την αντίθεσή του στη συστέγαση στο χώρο του αμαξοστασίου, της υπηρεσίας καθαριότητας με τους εργαζόμενους του εργολάβου της ΔΕΔΙΣΑ.

Στην ανακοίνωσή του,

το Σωματείο εργαζομένων στην αποκομιδή απορριμμάτων και οδοκαθαριστών ν. Χανίων απαντά:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για την επιστολή του Συλλόγου εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με την οποία δεν δέχονται τον εργολάβο στις εγκαταστάσεις του Δήμου Χανίων στο αμαξοστάσιο, ύστερα από συνάντηση που είχαν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Να σας θυμίσουμε ότι τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στην Αποκομιδή Απορριμμάτων και Οδοκαθαριστών Ν. Χανίων (που ανήκουν στον εργολάβο), παρέχουν υπηρεσίες καθαριότητας στον Δήμο Χανίων και την ΔΕΔΙΣΑ με εργοδότη τον εκάστοτε εργολάβο.

Με λίγα λόγια συνάδελφοι, με την παρούσα επιστολή σας, μας λέτε ότι είμαστε ανεπιθύμητοι!
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ και αυτοί που εργάζονται στον εργολάβο υπηρετούν τους πολίτες και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Η συνεργασία με τους συναδέλφους του Δήμου Χανίων αλλά και όλων των Δήμων είναι άψογη. Δεν μας χωρίζει τίποτα και είμαστε προσηλωμένοι στον κοινό στόχο της καθαριότητας και του ευπρεπισμού των δημοτικών χώρων, της συλλογής -μεταφοράς – επεξεργασίας αποβλήτων με τον βέλτιστο τρόπο.

Δεν μας ενοχλεί ούτε η συνύπαρξη ούτε η συνεργασία, ούτε η λήψη κατευθύνσεων από προϊσταμένους του δήμου και της ΔΕΔΙΣΑ αφού η επίτευξη των στόχων είναι κοινή.
Όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να έχουμε πανελλαδικά την πρωτιά στην καθαριότητα στον Δήμο Χανίων.

Σχετικά με την μονιμοποίηση του προσωπικού το Σωματείο μας αλλά και οι εκάστοτε διοικήσεις του Δήμου , θέτουν το θέμα διαχρονικά και πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε ώστε να επιτευχθεί η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Χανίων.

Εμείς συνάδελφοι, δεν θα μπούμε σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και δεν θα παίξουμε πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων.

Εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια συντηρώντας 200 οικογένειες και συνυπάρχουμε με όλους τους συναδέλφους.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μας, ΟΤΑ,mas, ota