Κρεβάτια «κατά του σεξ» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Δεν θα υπάρχει έρωτας στην πόλη της αγάπης… Κρεβάτια «κατά του σεξ» έφτασαν στο Παρίσι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, τα οποία είναι μικρά και κατασκευασμένα με τέτοια υλικά, ώστε να αποτρέψουν τους αθλητές από το να γίνουν kinky κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Το μέγεθος των κρεβατιών σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για τους αθλητές να χαλαρώσουν μαζί με κάποιον συναθλητή τους, σημειώνει η New York Post.

Τα κρεβάτια φτιάχνονται από την εταιρεία Airweave, η οποία κατασκεύασε επίσης τα προϊόντα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με το Inside the Games, η βιωσιμότητα αναφέρεται ως ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο οι διοργανωτές των αγώνων επέλεξαν φέτος τα συγκεκριμένα κρεβάτια. Τα στρώματα και ο σκελετός από χαρτόνι είναι 100% ανακυκλώσιμα.

«Ελπίζω ότι οι προσπάθειες του Παρισιού 2024 να μειώσει τον αντίκτυπο στο περιβάλλον θα δείξουν ότι είναι δυνατό να γίνουν τα πράγματα διαφορετικά», δήλωσε η Georgina Grenon, διευθύντρια του περιβαλλοντικού τομέα της οργανωτικής επιτροπής, σύμφωνα με τη δημοσίευση.

Εδώ και χρόνια οι ιστορίες για άγριο σεξ μεταξύ αθλητών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων είναι άφθονες στα μέσα ενημέρωσης.

Ο παίκτης του πινγκ πονγκ, Μάθιου Σάιντ, είχε δηλώσει στους «Times» του Λονδίνου ότι πέρασε άσχημα στους αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη λέγοντας: «Ξάπλωνα πιο συχνά αυτές τις δυόμισι εβδομάδες παρά στην υπόλοιπη ζωή μου».

Στους αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, ένας ανώνυμος αθλητής παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικό τετ α τετ με έναν συμπαίκτη του και δύο γυναίκες στο ολυμπιακό χωριό, σύμφωνα με τη «Mirror».

Ωστόσο, είναι αρκετά απίθανο τα κρεβάτια από χαρτόνι να σταματήσουν τους «ξαναμμένους» Ολυμπιονίκες από το να επιδοθούν σε ερωτικές πράξεις, καθώς ένας αθλητής έχει δηλώσει ότι έγινε όργιο μέσα σε ένα υδρομασάζ.

Η «Mirror» επικαλείται επίσης έναν αμερικανό αθλητή που έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια ο οποίος είπε ότι: «Έχω δει ανθρώπους να κάνουν σεξ παντού. Στο γρασίδι, ανάμεσα στα κτίρια… οι άνθρωποι χάνουν τον έλεγχο».

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα