Κλασικά κομμάτια που βρίσκεις τουλάχιστον μία φορά σε μια ανδρική ντουλάπα

«Διεισδύοντας» στην ανδρική ματιά και νοοτροπία, ένας βασικός γνώμονας για την αγορά των ρούχων, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, είναι η χρηστικότητά τους. Αρκετοί μάλιστα, στοχεύουν κυρίως στην άνεση και σε κομμάτια που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Επενδύοντας λοιπόν σε διαχρονικά κομμάτια, οι άνδρες καταφέρνουν να δημιουργήσουν την απόλυτη ντουλάπα-κάψουλα με ρούχα που αποπνέουν ευελιξία, άνεση και ελευθερία. Αυτά ακριβώς τα essential, αλλά ταυτόχρονα διαλεχτά κομμάτια είναι που θα βρεις δικαιολογημένα τουλάχιστον μία φορά στην ανδρική ντουλάπα!

1.   Δερμάτινα τζάκετ

Κανείς

δε θα μπορούσε να αμφισβητήσει την κομψότητα και την αρρενωπότητα που προσφέρει το δερμάτινο look στους άνδρες. Για παράδειγμα, τίποτα δε θα μπορούσε να πάει λάθος με τα κλασικά biker δερμάτινα ανδρικά μπουφάν, γι’αυτό και βρίσκονται σίγουρα μία φορά στην γκαρνταρόμπα τους. Κατάλληλα όχι μόνο για καθημερινές, αλλά και για επίσημες εμφανίσεις, αυτά τα τζάκετ συνδυάζονται άψογα με κάθε ρούχο και χρώμα (ειδικά αν προτιμηθούν αποχρώσεις του μαύρου ή του καφέ).

Για τα πιο casual σύνολα, ένα τζιν με ένα απλό T-shirt και sneakers ταιριάζουν υπέροχα με το edgy look που δίνει ένα δερμάτινο μπουφάν. Από την άλλη, ένα καλό, υφασμάτινο παντελόνι, ένα πουκάμισο, ακόμα κι η γραβάτα μπορούν να εξισορροπήσουν άριστα το επίσημο με το αρρενωπό, δίνοντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε κάθε περίσταση.

2.  Τζιν παντελόνι

Ένας νόμος είναι κοινός στη γυναικεία και την ανδρική μόδα: Δεν μπορείς ποτέ να έχεις αρκετά τζιν! Οι περισσότεροι άντρες στοχεύουν στην πρακτικότητα και τη διαχρονικότητα, δύο ιδιότητες που τις καλύπτουν πλήρως τα τζιν παντελόνια. Μάλιστα, είναι κι από τα λίγα κομμάτια που φοριούνται ανεξαρτήτως εποχής, γεγονός που δηλώνει την αδιαμφισβήτητη άνεση και ευκολία που προσφέρουν σε κάθε άντρα που “δεν έχει τι να βάλει”.

Αν και υπάρχουν πολλές διαφορετικές γραμμές και σχέδια, προτιμάται κυρίως η straight εφαρμογή, χωρίς πολλές λεπτομέρειες και σκισίματα, καθώς είναι αυτή που μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα και να ταιριάξει με ευκολία στις περισσότερες περιστάσεις. Οι διαφορετικές μάλιστα αποχρώσεις στις οποίες κυκλοφορούν, είναι ένας ακόμα λόγος να παρακινήσει κάποιον να προσθέσει παραπάνω από ένα στη συλλογή του!

3.  Λευκά και μαύρα T-shirt

Πόσα λευκά και μαύρα μπλουζάκια είναι αρκετά; Η απάντηση μπορεί εύκολα να δοθεί αν εξερευνήσει κανείς μια ανδρική ντουλάπα. Αυτή η ευέλικτη και ασφαλής ενδυματολογική επιλογή έχει προσφέρει άπειρες στιγμές άνεσης, καθώς αποτελεί το ιδανικό πασπαρτού κομμάτι. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος με αυτές τις αποχρώσεις. Πηγαίνουν και συνδυάζονται εύκολα με όλα, χωρίς δυσκολία κι αυτό τα τοποθετεί ανεπιφύλακτα στη λίστα με όλα τα ρούχα που ο καθένας αγοράζει κάθε φορά, χωρίς τύψεις.

Ιδανικά, η επένδυση σε ποιοτικά και βαμβακερά T-shirts είναι η καλύτερη λύση γι’ αυτούς που θέλουν να έχουν περισσότερα από ένα. Άλλωστε, αυτά είναι που θα έχουν και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλλά και θα προσφέρουν τη μέγιστη απαλότητα!

4.  Φούτερ

Τα χρώματα και τα σχέδια σε φούτερ είναι ανεξάντλητα. Πώς λοιπόν να μην ενδώσει κανείς σε δύο και τρεις αγορές; Είναι τόσο αγαπημένα ακριβώς επειδή προσφέρουν την πολυπόθητη άνεση και ζεστασιά. Είτε για το σπίτι, είτε για τη βόλτα και το γυμναστήριο, τα φούτερ, με κουκούλα ή χωρίς, έχουν διεκδικήσει δικαίως μια σίγουρη θέση στα συρτάρια των ανδρών. Επιπλέον, στις περιπτώσεις που το dress code του γραφείου το επιτρέπει, μπορούν να αποτελέσουν κι ένα βασικό ρούχο για casual office wear.

Η ποικιλία τους σε υφές, χρώματα, γραμμή και στυλ είναι που τα κάνουν τόσο πολυχρηστικά. Το μυστικό βρίσκεται πάντα στον τρόπο που συνδυάζονται με άλλα ρούχα. Οι φόρμες και τα sneakers σίγουρα είναι η πρώτη σκέψη όλων, όμως και με το σωστό τζιν ή ακόμα και με ένα υφασμάτινο παντελόνι ακόμα και τα πιο απλά outfit απογειώνονται!

5.  Sneakers

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα ζευγάρι sneakers συνήθως δεν είναι αρκετό. Αυτό το αγαπημένο είδος παπουτσιού που ποικίλει σε χρώματα, σχέδια και στυλ, δίνει σε κάθε άνδρα την ευχέρεια να διαλέξει οποιοδήποτε ρούχο, χωρίς να ανησυχεί για έναν πετυχημένο συνδυασμό. Δηλαδή, όχι μόνο ταιριάζουν με όλα, αλλά προσφέρουν στήριξη, άνεση και ευελιξία στις καθημερινές δραστηριότητες, την εργασία και την άθληση.

Ίσως και γι’αυτό να έχουν αγαπηθεί τόσο. Τα παπούτσια που αναδεικνύουν το προσωπικό στυλ του καθενός, χωρίς περιορισμούς, ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να κάνουν κάθε βήμα ανάλαφρο, θα κατέχουν πάντα και δύο και τρεις θέσεις στην ανδρική ντουλάπα!

Αφού λοιπόν οι άνδρες επιζητούν την ευκολία και την άνεση σε κάθε στυλιστική επιλογή, τα basic ρούχα θα είναι πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας τους. Οι εύκολες και οι διαχρονικές επιλογές είναι αυτές που πραγματικά κάνουν κάθε ευρώ να πιάνει τόπο!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλασικά,klasika