Κέιτ Μίντλετον: Θα χρειαστεί έως και τρεις μήνες για να αναρρώσει πλήρως – Τι απαγορεύεται να κάνει

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο – από την κλινική όπου νοσηλευόταν για δύο εβδομάδες – στις 29 Ιανουαρίου μετά από μια δύσκολη επέμβαση στην κοιλιά. Η ανάρρωση ωστόσο της πριγκίπισσας της Ουαλίας χρειάζεται αρκετό χρόνο.

Η Κέιτ βρίσκεται ξανά με την οικογένειά της στο σπίτι της με τις λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές ενώ ερωτηματικά υπάρχουν γύρω από την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα. Πάντως όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει μετά το καθολικό Πάσχα.

Το σίγουρο

είναι ότι η πριγκίπισσα δέχεται σημαντική βοήθεια από το προσωπικό που βρίσκεται στο παλάτι για όλη την οικογένεια. Η ίδια είναι υπό στενή παρακολούθηση γιατρών ενώ σύντομα αναμένεται να επισκεφθεί τους γιατρούς που τη χειρόργησαν για να αξιολογηθεί η μετεγχειρητική περίοδος.

Το εθνικό σύστημα υγείας της Αγγλίας αναφέρει ότι για την ανάρρωση μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά η οποία έχει μεγάλη τομη, χρειάζονται δύο έως τρεις μήνες για να μπορέσει ο ασθενής να μετακινηθεί άνετα, ενώ σίγουρα απαγορεύεται να σηκώσει βάρος μεγαλύτερο από 2-3 κιλιά. Η Κέιτ θα πρέπει να κάνει καθιστικές και όρθιες ασκήσεις, με στόχο να περπατά σταδιακά κάθε μέρα.

newsbomb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέιτ Μίντλετον,keit mintleton