Ηράκλειο: Περίπου 700 γραμ. κάνναβης αλλά και παράνομο καπνό είχαν στην κατοχή τους δύο άτομα

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Φαιστού όπου και ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των δύο ανδρών αλλά και σε αποθήκες που χρησιμοποιούσαν.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν σημαντική ποσότητα κάνναβης, λαθραίες κούτες από τσιγάρα αλλά και ένα όπλο και σφαίρες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων και περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση

Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση του φαινομένου των ναρκωτικών και της παράνομης οπλοκατοχής και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, χθες (20.02.2024) το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των ημεδαπών και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν από τους αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

695,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης21 συσκευασίες καπνού, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία τελωνιακού ελέγχουένα (1) πιστόλι κρότου και δύο (2) γεμιστήρες, δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και μία (1) συσκευή κινητού τηλεφώνου

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Keywords
Τυχαία Θέματα