Έτσι, έγινε η διάρρηξη στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου -Ο δράστης αναρριχήθηκε από το μπαλκόνι, έσπασε τζάμι με κατσαβίδι

Ο νεαρός διαρρήκτης, κατά πληροφορίες, αναρριχήθηκε από το μπαλκόνι στον πρώτο όροφο του διαμερίσματος και με ένα κατσαβίδι έσπασε το τζάμι της μπαλκονόπορτας, κατορθώνοντας να μπει μέσα.

Αφού εισέβαλε στην οικία, ερεύνησε τους χώρους και αφαίρεσε κοσμήματα, ρολόγια και αρώματα αξίας 7.000 ευρώ. Οι κινήσεις, τα χαρακτηριστικά προσώπου και τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά του δράστη, καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Για την διερεύνηση της υπόθεσης συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, η οποία και ταυτοποίησε τον δράστη. Όπως προέκυψε, ο 17χρονος, τον Αύγουστο είχε

συλληφθεί στη Γλυφάδα καθώς με τον ίδιο τρόπο, είχε αποπειραθεί να εισβάλει σε ένα άλλο σπίτι, ενώ παράλληλα είχε διαπιστωθεί και η παρουσία των δυο συνεργών τους στο χώρο.

Το «ευχαριστώ» Καλλιάνου: Υποκλίνομαι στους ήρωες της Αστυνομίας -Μας παραδόθηκαν τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί

Η επιχείρηση στην Φορμίωνος και η σύλληψη ενός Κουβανού
Μετά την ταυτοποίηση, οι αστυνομικοί της ασφάλειας, εντόπισαν το σπίτι που διέμεναν από κοινού, στην οδό Φορμίωνος.

Το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν τον Κουβανό ο οποίος στην θέα των αστυνομικών, πέταξε σακίδιο με διαρρηκτικά εργαλεία και επιχείρησε να διαφύγει με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν.

Κατόπιν έρευνας που έγινε στο σπίτι,παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία, εντοπίστηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια, επώνυμες τσάντες και παπούτσια τα οποία είχαν αφαιρεθεί τόσο από το σπίτι του βουλευτή, όσο και από άλλα θύματα. Μάλιστα από το πλήθος των κλοπιμαίων που εντοπίστηκαν, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες, έχουν διαπράξει πολλαπλάσιες κλοπές σε κατοικίες από τις 4 που έχουν ταυτοποιηθεί έως τώρα.

Να σημειωθεί ότι ο 17χρονος δράστης παραμένει ασύλληπτος, όπως και ένας 20χρονος Ρομά.

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα