Επίσκεψη του Πρέσβη του Βελγίου στη ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε.

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, η εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ είχε την τιμή να υποδεχθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στα Χανιά τον Πρέσβη του Βασιλείου του Βελγίου, κ. Marc Calcoen, συνοδευόμενο από τον συνεργάτη του, Πρώτο Γραμματέα Πολιτικών και Οικονομικών Υποθέσεων, κ. Koenraad Stevens.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Calcoen και ο κ. Stevens ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ενημερώθηκαν για τις

δραστηριότητες, τα προϊόντα και τις αξίες της ΜΟΒΙΑΚ.

«Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να φιλοξενούμε τον κ. Calcoen και τον κ. Stevens και να τους παρουσιάζουμε από κοντά το έργο της ΜΟΒΙΑΚ», δήλωσε ο κ. Εμμανουήλ Σβουράκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον τους και ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντησή μας στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας στα Χανιά, στις 19 Απριλίου, με τους υπόλοιπους πρέσβεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Νορβηγίας και της Ελβετίας».

Η επίσκεψη του κ. Calcoen εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επίσκεψη των Πρέσβεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κρήτη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Απριλίου 2024. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των Πρέσβεων για την Κρήτη, την οικονομία της, τον πολιτισμό της και τις προοπτικές ανάπτυξής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίσκεψη, Πρέσβη, Βελγίου, ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ,episkepsi, presvi, velgiou, moviak ae