Επανέρχεται άμεσα στη δεύτερη θέση η Μπαρτσελόνα

Στην Ισπανία, Μπαρτσελόνα και Σοσιεδάδ καίγονται για το τρίποντο, με τη γηπεδούχο να θέλει να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Χιρόνα, την Παρασκευή. Σε κάκιστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, η Άστον Βίλα, με τη Λίβερπουλ να παραμονεύει.

Δείτε εδώ αναλυτικά την αξιολόγηση του pamestoixima casino live.

167. Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (22:00)

Σε κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Άστον Βίλα που ψάχνει για αντίδραση απόψε, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό,

στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Βέβαια, συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, στόχο που μπορεί να πετύχει με νίκη από απόψε. Η Λίβερπουλ μετά την προχθεσινή νίκη της Σίτι, έχασε και τις όποιες ελπίδες είχε για τον τίτλο, ωστόσο ο Κλοπ και οι παίκτες του, θέλουν να τελειώσουν όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν. Θα στηρίξουμε την ομάδα που δείχνει σε καλύτερη φάση, περιμένοντας συγχρόνως και ανοιχτό ματς, κρατάμε το combo X2 & Over 2,5 στο 1.75.

175. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00)

Την προηγούμενη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα έχασε με 4-2 από τη Χιρόνα και έπεσε από τη δεύτερη θέση που αποτελεί και ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει, αφού οδηγεί στο επόμενο Σούπερ Καπ και μπορεί να δώσει σημαντική οικονομική τόνωση στα ταμεία της. Παρ’ όλα αυτά η Χιρόνα ισοφαρίστηκε στα χασομέρια από την Αλαβές, την Παρασκευή και έτσι η ομάδα του Τσάβι έχει την ευκαιρία να ανακτήσει τη δεύτερη θέση. Η Σοσιεδάδ έπεσε χθες από την έκτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, μιας και η Μπέτις επικράτησε, ωστόσο οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους, την προτελευταία αγωνιστική και εκεί θα κριθεί αυτό το εισιτήριο. Το αποψινό, δεν είναι στο πρόγραμμα της Σοσιεδάδ για να πάρει βαθμούς, καταλήγουμε στον άσο του 1.85.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επανέρχεται, Μπαρτσελόνα,epanerchetai, bartselona