Χανιά: Καταγγελίες για κατάσταση “ζούγκλας” σε σχολεία του Αποκόρωνα – Παραβατικές συμπεριφορές ανηλίκων αποκαλύφτηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο

Σοβαρές καταγγελίες για έκνομες πράξεις σε σχολεία στον Αποκόρωνα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η Ένωση Γονέων καταγγέλλει παραβατικές συμπεριφορές στο Γυμνάσιο και στο ΕΠΑΛ Βρυσών. Νέα καταγγελία προέκυψε επίσης για συμβάν όπου μαθητές από σχολεία

των Βρυσών πήγαν στο γυμνάσιο Βάμου και ξυλοκόπησαν μαθητή, ενώπιον καθηγητή. Την ίδια στιγμή, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Βρυσών στέλνει έγγραφο στους αρμόδιους φορείς ότι “τα παιδιά μας κινδυνεύουν”!

Τι άραγε συμβαίνει στα σχολεία στον Αποκόρωνα;

Σχετικό έγγραφο όπου ζητά απαντήσεις απέστειλε σε πρώτη φάση, ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης προς τη Β’ βάθμια Χανίων και στον Εισαγγελέα.

Φαινόμενα απίστευτα στο σχολείο των Βρυσών περιγράφει ο αντιδήμαρχος Αποκορώνου Γιάννης Αποστολάκης που, όπως αναφέρει το apokoronaslife.gr, μίλησε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για την κατάσταση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στον Αποκόρωνα. Για την εικόνα που αντίκρισε, ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Μίλησε για παραβατικές συμπεριφορές μαθητών, ξυλοδαρμούς, πυροβολισμούς, καπνογόνα, κατανάλωση αλκοόλ μέχρι και μαθητής που έπεσε σε κώμα. Μίλησε δε για το φόβο των γονέων για τα παιδιά τους από αυτές τις συμπεριφορές.

Δείτε το βίντεο του apokoronaslife.gr που ακολουθεί:

Keywords
Τυχαία Θέματα