Μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση στο έντερο και βγήκε με υστερεκτομή

Μια TikToker μπήκε, τον Σεπτέμβριο του 2023, για επέμβαση στο παχύ έντερο αλλά όταν ξύπνησε από την αναισθησία έμαθε ότι είχε υποβληθεί σε υστερεκτομή. Όπως ενημερώθηκε η 39χρονη Devlynn Cyr από τον Καναδά, οι γιατροί είχαν διαγνώσει καρκίνο στο τρίτο στάδιο και είχαν κρίνει απαραίτητο να προχωρήσουν και σε αφαίρεση μήτρας.

Ωστόσο η παράξενη ιστορία της ανέδειξε και μια ακόμα δοκιμασία που φέρνει συχνά μια σοβαρή περιπέτεια υγείας: στις ερωτικές σχέσεις μας. Πρόσφατα ανακοίνωσε στο

λογαριασμό της στο TikTok ότι χωρίζει από τον σύζυγό της, που παντρεύτηκε πριν από λίγους μόλις μήνες.

«Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε. Δεν με εγκαταλείπει, δεν τον εγκαταλείπω. Απλά πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα πίσω προτού προχωρήσουμε μπροστά» είπε, ενώ έχει ξεκινήσει χημειοθεραπεία. «Ο καρκίνος δεν είναι κάτι εύκολο. Έχασα τον εαυτό μου και την ικανότητά μου να κάνω πράγματα. Δυστυχώς δεν είμαι στην ίδια φάση με άλλους που λένε ότι “τώρα πρέπει να ζήσω την καλύτερη ζωή μου”. Είμαι από τους ανθρώπους που κλείνονται στον εαυτό τους. Δεν θέλω να αρρωσταίνω, έχω χάσει την ικανότητα να χαμογελώ, να κάνω πράγματα που αγαπώ και να περνάω καλά, γιατί όλη η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από τον καρκίνο».

«Ο καρκίνος δεν είναι κάτι εύκολο. Έχασα τον εαυτό μου και την ικανότητά μου να κάνω πράγματα. Δυστυχώς δεν είμαι στην ίδια φάση με άλλους που λένε ότι “τώρα πρέπει να ζήσω την καλύτερη ζωή μου”».

Κι ενώ φαίνεται πως χρειάζεται την υποστήριξη ενός ειδικού ψυχικής υγείας, χάνει τον πιο κοντινό της άνθρωπο, αν και εκείνος δήλωσε ότι θα συνεχίσει να τη συνοδεύει στο νοσοκομείο. «Χρειαζόμαστε και οι δύο χρόνο. Ελπίζουμε να ξαναγίνουμε φίλοι» σχολίασε για να προσθέσει τουλάχιστον ότι «έχω ένα σπουδαίο σύστημα υποστήριξης, από μια μικρή παρέα φίλων που έκανα στο TikTok».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από τέσσερις μήνες σχέσης, τον Μάρτιο του 2023. Οκτώ μόλις μήνες μετά τον γάμο, ήρθε η διάγνωση οπότε «περάσαμε από ένα παθιασμένο ειδύλλιο, όπου όλα ήταν τέλεια, στις επισκέψεις στο νοσοκομείο. Πού βρίσκεις μέσα σε όλα αυτά χρόνο ως νεόνυμφος;» διερωτάται η TikToker.

«Περάσαμε από ένα παθιασμένο ειδύλλιο, όπου όλα ήταν τέλεια, στις επισκέψεις στο νοσοκομείο. Πού βρίσκεις μέσα σε όλα αυτά χρόνο ως νεόνυμφος;».

Όπως έσπευσε πάντως να διευκρινίσει, απαντώντας σε σχόλια, «δεν παίρνουμε διαζύγιο. Απλά προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν είμαστε παντρεμένοι εδώ και δέκα χρόνια. Γνωριστήκαμε και αρραβωνιαστήκαμε και παντρευτήκαμε γρήγορα, οπότε όλο αυτό δεν έχει αλλάξει ότι θέλουμε να είμαστε μαζί, απλά κάνουμε ένα βήμα πίσω να γνωριστούμε από την αρχή».

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

@devlynncyr #update #seperation #our #relationship #cancer #chemo #trending #fighter ♬ original sound – Devlynn

marieclaire.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα