Αυτοκτόνησε ο ένοπλος στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα

Αυτοκτόνησε ο δράστης των πυροβολισμών στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, ενώ δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική αραμπίνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο νεκρός βρέθηκε στο υπόγειο του κτιρίου.

Προηγήθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα για τη σύλληψη του δράστη που εισέβαλε οπλισμένος

το πρωί στο κτίριο πυροβολώντας, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο κτίριο μπήκε λίγο πριν τις 11:30 ομάδα της ΕΚΑΜ για να εντοπίσει τον δράστη που είχε ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρέθηκαν στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είναι ένας άντρας, περίπου 70 ετών, με καταγωγή από την Αίγυπτο, που είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία.

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο απολυμένος ένοπλος «δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο» – Πυροβολούσε στους διαδρόμους
Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν πως ο δράστης πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο και στη συνέχεια ανέβηκε στους άλλους ορόφους πυροβολώντας τους συναδέλφους του.

Ίσως να εκμεταλλεύτηκε ένα κενό ασφαλείας, καθώς δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο, αλλά μπήκε από το πάρκινγκ. Μόλις εισήλθε, άρχισε να πυροβολεί στους διαδρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοκτόνησε, Γλυφάδα,aftoktonise, glyfada