Αυτό είναι το νέο ΔΣ του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής»

Στο Ρέθυμνο, στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρεθύμνου «Δότες Ζωής» – Γερακάρη 24, συναντήθηκαν τα μέλη την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 τα μέλη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου για να συζητήσουν και να αποφασίσουν τη συγκρότηση σε σώμα του Νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, παρουσία όλων των μελών και συγκεκριμένα: 

Σπετσωτάκης ΓεώργιοςΜαυράκη ΔέσποιναΓαλεράκη ΣπυριδούλαΚοτζάκη ΕιρήνηΚαλλέργης ΓεώργιοςΠερακάκη Σούσυ Αλεξανδράκη Χρυσή Νικηφόρου Άρτεμις Μαμαγκάκης Νικόλαος Κουλεντάκης Νικόλαος Ανδρουλιδάκη ΣοφίαΚαραμπασάκης Στέλιος Σουρμελάκης Νικόλαος

Την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023

πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, στην έδρα του επί της Γερακάρη 24 στο Ρέθυμνο, όπως ορίζεται στο Καταστατικό του Συλλόγου (άρθρο 12).

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ., μετά από ομόφωνη ψηφοφορία, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣΣπετσωτάκης ΓεώργιοςΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Κοτζάκη ΕιρήνηΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜαυράκη ΔέσποιναΤΑΜΙΑΣ Γαλεράκη ΣπυριδούλαΜΕΛΟΣΚαλλέργης ΓεώργιοςΜΕΛΟΣΠερακάκη ΣούσυΜΕΛΟΣΑλεξανδράκη ΧρυσήΑΝΑΠΛ/ΙΚΟ ΜΕΛΟΣΝικηφόρου ΆρτεμιςΑΝΑΠΛ/ΙΚΟ ΜΕΛΟΣΜαμαγκάκης Νικόλαος

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ Π.Ο.Σ.Ε.Α.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣΚουλεντάκης ΝικόλαοςΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣΜαυράκη Δέσποινα ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣΚοτζάκη ΕιρήνηΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡ.Νικηφόρου Άρτεμις

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ανδρουλιδάκη Σοφία

Καραμπασάκης Στυλιανός

Σουρμελάκης Νικόλαος

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρεθύμνης «Δότες Ζωής» σε ανακοίνωση που εξέδωσαν «καλωσορίζουν τα νέα μέλη στο νέο Δ.Σ. κι εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον απερχόμενο Πρόεδρο, Νικόλαο Κουλεντάκη, για την προφορά, την αφοσίωση και τη στήριξη που παρείχαν στο έργο του συλλόγου και με την ευχή να συνεχίζει να προσφέρει στον σύλλογο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν  τ’ αδέρφια και τους φίλους του συλλόγου που  βοήθησαν με τη συμμετοχή τους στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για το Νέο Δ.Σ του ΣΕΑ Ρεθύμνου «Δότες Ζωής».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, Ρεθύμνου Δότες Ζωής,afto, rethymnou dotes zois