Tutorial: Πώς θα κάνετε μόνες σας το πιο πολυτελές χτένισμα της χρονιάς

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλο και κάπου θα πάμε αυτές τις μέρες. Σε αυτό το άρθρο θα δεις πώς θα πετύχεις μόνη σου το πιο πολυτελές χτένισμα της χρονιάς, το οποίο μπορείς να κάνεις μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να τρέχεις στα κομμωτήρια.

Πρόκειται για ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα, που όμως έχει ένα γιορτινό twist που το αναβαθμίζει στη στιγμή.

How-to

Όπως θα διαπιστώσεις και στο βίντεο, η κοπέλα

φροντίζει να χτενίσει πολύ καλά τα μαλλιά της προς τα πίσω, ώστε να μην πετάει ούτε μια τρίχα. Ένα προϊόν styling θα σε βοηθήσει να τιθασεύσεις και το φριζάρισμα, για ένα ακόμα πιο λείο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, πιάνει σφιχτά τα μαλλιά της και χτενίζει ξεχωριστά μια πλαινή τούφα σαν φράντζα, στερεώνοντάς τη με τσιμπιδάκι.

Τέλος, πιάνει σε μικρές τούφες την κοτσίδα και γυρνάει προς τα έξω τις άκρες με ένα hot styling tool, δημιουργώντας ένα ελαφρύ σπάσιμο – γεγονός που χαρίζει στο χτένισμα ένα πολυτελές και glam touch.

Καθ΄όλη τη διάρκεια φροντίζει να ψεκάζει με λακ τις ρίζες ώστε να βοηθάει τα μαλλιά της να “κάτσουν” και να δώσει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμα.

Ολοκληρώνει το γιορτινό αυτό hairstyle δένοντας μια λεπτή μαύρη κορδέλα σαν φιόγκο στη βάση της αλογοουράς.

Δες το video – tutorial

@hollyjai_ christmas hairstyles pt2 #christmashairstyles #christmashair #christmashairstyle #holidayhairstyle #holidayhairinspo #christmashairinspo #hairinspo #christmaslook #hairribbon ♬ Now That We Don't Talk (Taylor's Version) (From The Vault) – Taylor Swift

govastileto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα