SLEEP OVER @ CAM: Διανυκτέρευση με δράσεις για μικρά παιδιά στο παλιό λιμάνι Χανίων

Η δράση SLEEP OVER @ CAM διοργανώνεται και φέτος από τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων 2023-2024. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-10 ετών, τα οποία θα διανυκτερεύσουν στο Μεγάλο Αρσενάλι (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου),
συμμετέχοντας σε δράσεις καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Έως Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 10 το πρωί.
– Συμπληρώνοντας

την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ: https://forms.gle/28oNKTQSRm2mQekH8
– Ή (εναλλακτικά) με φυσική παρουσία τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Μεγάλο Αρσενάλι.
*Για λόγους ασφαλείας, ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και σε περίπτωση υπεράριθμων συμμετοχών θα υπάρξει κλήρωση.

Περιλαμβάνει:
Παιχνίδια γνωριμίας, καλλιτεχνικές δράσεις, αφήγηση παραμυθιού, προβολή ταινίας, ομαδικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, αναμνηστική ομαδική φωτογράφιση, δημιουργία συλλογικού καλλιτεχνικού έργου, ανταλλαγή δώρων (secret Santa), πρωινή γυμναστική, κοπή βασιλόπιτας.

Διατροφή (από εταιρία catering):
Σνακ καλωσορίσματος, δείπνο, πρωινό, βασιλόπιτα

Ασφάλεια / Υγεία:
Συνεχής φύλαξη από εταιρεία security και παροχή Α΄ Βοηθειών από επαγγελματίες υγείας και εθελοντές

Απαραίτητα για τη συμμετοχή:
Τα παιδιά, που θα συμμετέχουν στο sleepover, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους:

υπνόσακο (με επιπλέον λεπτό υπόστρωμα εφόσον το επιθυμούν)μαξιλάρι με μαξιλαροθήκηένα σακίδιο που να περιλαμβάνει: πετσέτα προσώπου, ατομικό παγούρι ή/και κύπελλο, ατομικά είδη υγιεινής, μία αλλαξιά ρούχα και εσώρουχα, ρούχα για τον ύπνο.παντόφλεςένα μικρό δώρο (μέγιστης αξίας 5€ ή χειροποίητο) για την ανταλλαγή δώρωνυπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση γονέα (υπογράφεται κατά την είσοδο των παιδιών)


Συνθήκες διαμονής:
Οι υπνόσακοι θα τοποθετηθούν στον κεντρικό χώρο εκδηλώσεων του ΚΑΜ, ο οποίος είναι επαρκώς θερμαινόμενος, έχει αδειάσει πλήρως, διαθέτει ξύλινο δάπεδο και μοκέτα.
Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο όροφο και ΔΕΝ θα υπάρξουν μετακινήσεις σε άλλους ορόφους με ανελκυστήρα ή μέσω κλιμακοστασίου.
Η ομάδα ενηλίκων, που θα διανυκτερεύσει με τα παιδιά, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έμπειρους παιδαγωγούς, επαγγελματίες υγείας και εμψυχωτές με μεγάλη εμπειρία σε κατασκηνώσεις.

Προσέλευση – αναχώρηση:
Η ώρα προσέλευσης των παιδιών στο Μεγάλο Αρσενάλι είναι στις 18:00, την Τρίτη 2/1/2024 και η ώρα αναχώρησης είναι στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 3/1/2024. Για λόγους ηρεμίας των παιδιών, η παρουσία γονέων δεν επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα