ΤΕΑΥΦΕ: Μέτρα για τους επαγγελματίες στο χώρο του φαρμάκου στις πληγείσες περιοχές

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε. - Ν.Π.Ι.Δ.
Καθολικός διάδοχος του τ. Τομέα Ε.Α.Υ.Φ.Ε. του τ. Ν.Π.Δ.Δ. T.E.A.I.T.
Έδρα: Χαλκοκονδύλη 56, 104 32, ΑΘΗΝΑ
www.teayfe.gr

Αθήνα : 28/11/2017
Αρ. πρωτ: 10914

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν αρκετές περιοχές της χώρας, η Διοίκηση του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε. - Ν.Π.Ι.Δ. επιθυμώντας να συμπαρασταθεί στους πληγέντες επαγγελματίες του χώρου του φαρμάκου αποφάσισε

όπως, στις πληγείσες περιοχές (Μάνδρα, Νέα Πέραμος, Σαμοθράκη, Σύμη, Δήμος Αγιάς Λάρισας και παραλία Κατερίνης), κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων, εφαρμοστούν τα κάτωθι:

1. Αναστολή της καταβολής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών για 6 μήνες, αρχής γενομένης από την 1η του μήνα κατά τον οποίο συνέβη η φυσική καταστροφή, χωρίς τον υπολογισμό κατά το διάστημα αυτό τόκων υπερημερίας ή άλλων προσαυξήσεων.

2. Οι ανωτέρω εισφορές θα εξοφλούνται σε 6 έως 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από την 1η του μήνα κατά τον οποίο έληξε η εξάμηνη αναστολή.

3. Σε περίπτωση ήδη υπαγωγής σε ρύθμιση κατά το χρόνο που συνέβη η φυσική καταστροφή, αναστέλλονται οι δόσεις ρύθμισης για 6 μήνες, αρχής γενομένης από την 1η του μήνα κατά τον οποίο αυτή συνέβη, και θα παραταθεί ο χρόνος δόσεων για όσο διάστημα αναστέλλονται οι δόσεις.

Οι σκέψεις όλων βρίσκονται στο πλευρό των πληγέντων, με την ευχή για ταχεία ανάκαμψη.

To Δ.Σ. του ΤΕΑΥΦΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα