Παράταση προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών για την Έγκριση της αίτησης χρηματοδότησης του Παραρτήματος IV στην Παρέμβαση ΙΙ «Έρευνα και Ανάπτυξη από Μικρομεσαίες επιχειρήσεις»



16/1/2018

Ανακοινώθηκε η απόφαση παράτασης της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την Έγκριση της αίτησης χρηματοδότησης του Παραρτήματος IV της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης στην Παρέμβαση ΙΙ «Έρευνα και Ανάπτυξη από Μικρομεσαίες επιχειρήσεις» του Α΄ κύκλου της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ».

Σύμφωνα με την απόφαση:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1) Την παράταση της προθεσμίας
υποβολής του φυσικού φακέλου με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την Έγκριση της αίτησης χρηματοδότησης του Παραρτήματος IV της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης στην Παρέμβαση ΙΙ «Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς» του Α΄ κύκλου της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» ως τις 7.2.2018.

2) Η προθεσμία ως την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 είναι καταληκτική και μη τήρησή της οδηγεί σε απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης.

3) Κατά τα λοιπά ισχύουν τα αναγραφόμενα στην Απόφαση Α.Π. ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ 1642/27.11.2017 με θέμα «Προσωρινός κατάλογος Δυνητικών Δικαιούχων και Κατάλογος με τη βαθμολογική κατάταξη αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων της Παρέμβασης Ι “Έρευνα και Ανάπτυξη από Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις” του Α΄ κύκλου της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» (ΑΔΑ: ΩΝΕΚ4653ΠΣ-9ΑΡ).

Δείτε εδώ τη σχετική απόφαση
Keywords
Τυχαία Θέματα