Δ.Ο.Π.Λ.-Φ.: Επιστολή διαμαρτυρίας - «Έχετε θυσιάσει στο βωμό της τηλεθέασης ένα ολόκληρο κλάδο»



1 Δεκεμβρίου 2017

Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α Σ

Παραλήπτες:
- Τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ – Τμήμα Ενημέρωσης
- Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας

Κοινοποίηση:
- Γραφείο Προέδρου Oικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας
- Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

Με αφορμή τα συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη για το σύνολο του κλάδου των
Λογιστών – Φοροτεχνικών, η Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών Φοροτεχνικών απευθύνεται και εγκαλεί όλους τους εμπλεκόμενους συλλόγους μας καθώς και το σύνολο των Μ.Μ.Ε στην τάξη! Ο κάθε επαγγελματίας που αμείβεται με το κομμάτι παρέχοντας πολυετή γνώση, εμπειρία, χρόνο επαγγελματικό, προσωπικό και ατελείωτες υπερωρίες στερούμενος προσωπικού και οικογενειακού χρόνου προς εξυπηρέτηση ιδιωτών και επιχειρήσεων σε μία ατελείωτη προσπάθεια ανόρθωσης και ενδυνάμωσης της πραγματικής οικονομίας ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ από κάθε δημοσιογράφο και εκλεγμένο εκπρόσωπο του κλάδου μας όταν αναφέρονται στον καθένα από εμάς.

Το κοινωνικό μέρισμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι επαγγελματίες Λογιστές – Φοροτεχνικοί στερούνται ακόμη και το δικαίωμα της απεργίας, διότι έχουμε την υποχρέωση κάθε μήνα να διεκπεραιώνουμε πληθώρα υποχρεώσεων πολλές φορές χωρίς αμοιβή και μάλιστα επιβαρυνόμενοι με έξοδα για τα οποία δεν πληρωνόμαστε φυσικά ούτε εγκαίρως.

Ούτε μισθωτοί είμαστε, ούτε συνταξιούχοι αλλά μαχόμενοι επιστήμονες.

Θα μας βρείτε μπροστά σας σε κάθε ανάλογη περίπτωση, και απαιτούμε δημόσια συγγνώμη τόσο από τον κύριο Παπαδάκη όσο και από τον συνάδελφο κ.Παναγιώτη Παντελή που γίνεται συμμέτοχος στη δημοσιογραφική τραγωδία χωρίς να υπερασπίζεται τον κλάδο που υπηρετεί τόσα χρόνια.

Έχετε θυσιάσει στο βωμό της τηλεθέασης ένα ολόκληρο κλάδο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ από το σύνολο των εκλεγμένων εκπροσώπων μας στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, στους συλλόγους μας σε όλη την επικράτεια αλλά και από την Α.Α.Δ.Ε να προστατέψει τον κλάδο μας από τον εξευτελισμό κατοχυρώνοντας το ανεξάρτητο επάγγελμα του Λογιστή – Φοροτεχνικού με ηλεκτρονική υπογραφή ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ώστε να μη γίνεται πλέον κανένας εμπαιγμός και να μην παριστάνουν τους ειδήμονες οι μη επαγγελματίες του κλάδου.

Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών - Φοροτεχνικών

O browser δεν υποστηρίζει pdf viewεr. Κατεβάστε την απόφαση από εδώ: Download PDF.

Keywords
Τυχαία Θέματα