Ταλαιπωρία και διαπληκτισμοί επιβατών σε πτήση προς Θεσσαλονίκη - «Εγκλωβίστηκαν» για 10 ώρες

12:31 9/7/2018 - Πηγή: seleo
Η ολοήμερη αναμονή επιβατών πτήσης της Ryanair λόγω βλάβης σε ένα αεροσκάφος της κατέληξε σε έκρηξη και διαπληκτισμούς, όταν και το δεύτερο αεροσκάφος που εστάλη, ενώ ήδη είχε σημειωθεί…

Το ξέσπασμα από μεγάλη μερίδα επιβατών στον αερολιμένα Πάφου, ήρθε πλέον κατά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Ταξιδιώτες οι οποίοι υποτίθεται θα αναχωρούσαν από την Κύπρο

στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκονταν ουσιαστικά «εγκλωβισμένοι» μέχρι και τα μεσάνυχτα, με ανεπαρκή ενημέρωση μάλιστα, με την αναμονή τους να ξεπερνά τις 9 ώρες!

Ως αιτία της μεγάλης καθυστέρησης είχε δοθεί προς τους επιβάτες μια μηχανική βλάβη στο πρώτο αεροσκάφος της Ryanair με το οποίο θα ταξίδευαν, οπότε και ανέμεναν την άφιξη δεύτερου αεροσκάφους από την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν με ασφάλεια την πτήση τους.

Όντως το αεροσκάφος από την Θεσσαλονίκη αφίχθη στον αερολιμένα Πάφου, εντούτοις όμως εμφάνισε κι αυτό…βλάβη, με αποτέλεσμα την παράταση της αναμονής και της ταλαιπωρίας.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο του ΚΥΠΕ, Κική Περικλέους, μεταξύ των επιβατών ήταν και μικρά παιδιά τα οποία καταταλαιπωρήθηκαν κατόπιν της πολύωρης καθυστέρησης, ευρισκόμενα στον χώρο του αεροδρομίου από τις 13:30 της Κυριακής.

Τελικώς, οι επιβάτες τα μεσάνυκτα έτυχαν ενημερώση ότι αεροσκάφος προερχόμενο από το Ισραήλ θα τους μετέφερε στην Θεσσαλονίκη.

Κάποιοι από τους επιβάτες αποφάσισαν να ταξιδέψουν ωστόσο κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους .Όπως μπορείτε να δείτε και στην ακόλουθη εικόνα, η κατάσταση πτήσης μέχρι τις 12:39, είχε την ένδειξη «check in»…

Δείτε το video που εξασφάλισε το SigmaLive.com:

{youtube}CnKh_FMC0UI{/youtube}

Πηγή: newsit.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα