Τα μουσικά σχήματα που «ανεβαίνουν» Θεσσαλονίκη

22:34 4/9/2018 - Πηγή: seleo
Από τη Θεσσαλονίκη θα αρχίσουν πολλοί καλλιτέχνες τις χειμερινές εμφανίσεις τους!

Ενδιαφέρουσα θα είναι η χειμερινή σεζόν για τα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, καθώς μεγάλα ονόματα θα εμφανίζονται στην πόλη.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται μέχρι στιγμής, στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν

τουλάχιστον τέσσερα μεγάλα σχήματα τη νέα σεζόν.

Για ακόμη μια φορά, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος θα συνεργαστούν επί σκηνής στη Θεσσαλονίκη. Αυτή την φορά, όμως μαζί τους θα είναι και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Το σχήμα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου, στην Πύλη Αξιού.

Mια συνεργασία που εξέπληξε πολλούς, όπως φαίνεται θα αρχίσει από τη Θεσσαλονίκη. Αναφερόμαστε, στην ανατρεπτική συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Σάκη Ρουβά. Οι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες θα αρχίσουν τις εμφανίσεις τους στα μέσα Οκτώβρη στο Fix Nightclub.

Ένα σχήμα που «δοκιμάστηκε» στην Αθήνα τον περασμένο Απρίλιο, θα «ανέβει» στη Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν, η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη θα εμφανίζονται στο νυχτερινό μαγαζί του Κώστα Μπερτάκη στη Θεσσαλονίκη, στο Vogue.

Tέλος, όπως έχει γίνει γνωστό, η Άννα Βίσση επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από 6 χρόνια! Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, τελευταία φορά εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη, το 2012 στο Odeon. Μετά από αυτή την μεγάλη απουσία, έρχεται στην πόλη για να παρουσιάσει το πρόγραμμα που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Ηotel Ερμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Βίσση θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου στο Barbarella.

Keywords
Τυχαία Θέματα