Συμβουλές για λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα από το πρωί μέχρι το βράδυ

18:03 17/7/2018 - Πηγή: seleo
Το άλφα και το ωμέγα στην εμφάνιση μίας γυναίκας είναι να δείχνει καλά με τον εαυτό της, όταν νιώθει άνετα με την εξωτερική της εμφάνιση, νιώθει πραγματικά όμορφη.

Όμως με πολύ απλές συμβουλές μπορεί να δείχνει λαμπερή, φρέσκια χωρίς να ξοδεύει μια περιουσία.

Διαβάστε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε να δείξετε στους άλλους τον...καλύτερο σας εαυτό.

Νούμερο 1. Καθαρισμός

O καθαρισμός είναι το πρώτο

σημαντικό βήμα. Ανακαλύψτε το ιδανικό για το δέρμα σας γαλάκτωμα, αφρό ή lotion και πλύντε το πρόσωπό σας με μαλακές, κυκλικές κινήσεις. Πρωί βράδυ καθαρίσουμε το πρόσωπο μας.

Νούμερο 2. Απολέπιση

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει να απορροφηθεί καλύτερα η ενυδατική σας κρέμα. Η απολέπιση είναι μία διαδικασία την οποία πρέπει να πραγματοποιείτε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα . Προσέξτε ώστε να μην κάνετε απολέπιση πολύ συχνά, καθώς η επιδερμίδα σας θα βρίσκεται περισσότερο εκτεθειμένη σε μικρόβια.

Νούμερο 3. Μάσκα ομορφιάς

Μπορείτε να προμηθευτείτε από κάποιο φαρμακείο ή από κατάστημα καλλυντικών μάσκα, ανάλογα με τις ανάγκες σας (λάμψης, καθαρισμού, τόνωσης κτλ). Η μάσκα θα δράση στο δέρμα σας και το αποτέλεσμα, θα σας εκπλήξει.

Νούμερο 4. Ενυδατική κρέμα

Η ενυδατική σας κρέμα δεν θα πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας πρωί και βράδυ. Είναι το προϊόν που δεν πρόκειται να αποχωριστείτε ούτε στιγμή καθώς σας προσφέρει την προστασία και τη φροντίδα που χρειάζεστε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρείτε τα κατάλληλα για την επιδερμίδα σας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε για να έχετε πάντα λαμπερό πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα