Συλλήψεις για «φρουτάκια» και λαθραία τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη

13:01 21/2/2018 - Πηγή: seleo

Συνελήφθησαν στην περιοχή της Σταυρούπολης και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , δύο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 26 ετών καθώς κατείχαν και διέθεταν προς πώληση συνολικά 677 πακέτα τσιγάρα και 66 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Επίσης, από αστυνομικούς των ανωτέρω Διευθύνσεων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο κέντρο της πόλης, επιπλέον 230 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 34 συσκευασίες καπνού. Επίσης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται απο αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την καταπολέμηση της διενέργειας απαγορευμένων παιγνίων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο συνολικά 5 άτομα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, Κορδελιού – Ευόσμου και του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε διάφορες περιοχές της πόλης και συνέλαβαν 5 προσωρινά υπεύθυνους των καταστημάτων για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χώροι των καταστημάτων είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να παρεμποδίζεται ο αστυνομικός έλεγχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα