Συγκλονιστικό: Έψαχναν τις δίδυμες κορούλες τους σε νεκροτομείο και είδαν σε τηλεοπτικό πλάνο ότι είναι ζωντανές μετά την φωτιά (BINTEO)

09:03 25/7/2018 - Πηγή: seleo
Οι γονείς το πρωί πήγαν να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού για να αναγνωριστούν τα πτώματα των παιδιών τους και το βράδυ είδαν στην τηλεόραση τις κορούλες τους ζωντανές!

Συγκλονίζει η προσωπική ιστορία πατέρα δύο 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που εξαφανίστηκαν μετά την εξάπλωση της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική.

Αρχικά οι γονείς απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, δίχως αποτέλεσμα, ενώ στο τέλος έφτασαν ακόμα και στο νεκροτομείο στου Γουδή όπου έδωσαν δείγμα γενετικού υλικού.

Όμως τα δεδομένα για τους γονείς άλλαξαν, όταν αναγνώρισαν

τις δυο δίδυμες κόρες τους, σε τηλεοπτικά πλάνα. Οι δυο 9χρονες φαίνονται στο πλάνο να έχουν φτάσει στο λιμάνι της Ραφήνας και να κατεβαίνουν από ιδιωτικό σκάφος, που τις είχε διασώσει νωρίτερα.

Δυστυχώς όμως, από εκείνη την ώρα η Βασιλική και η Σοφία Φιλιπποπούλου, δεν έχουν εντοπιστεί. Τα ονόματα των κοριτσιών δεν υπάρχουν σε καμία λίστα, καθώς όπως είπε ο πατέρα τους, όταν κατέβηκαν από το σκάφος, δεν έγινε καταγραφή, καθώς ο καπετάνιος έφυγε γρήγορα για να διασώσει και άλλους ανθρώπους. Το Λιμενικό από την πλευρά του υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στην Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο, και τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονται στην λίστα.

Στα πλάνα τα κοριτσάκια εικονίζονταν ασυνόδευτα, εγείροντας φόβους πως ο παππούς και η γιαγιά τους, που κανονικά ήταν μαζί τους, δεν επιβίωσαν.

Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των δύο 9χρονων παιδιών συνεχίζονται. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στον σταθμό πως είδε δύο κορίτσια που έμοιαζαν στα αγνοούμενα στην πλατεία της Ραφήνας.

Όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο μπορεί να ενημερώσει τις αρχές!

Δείτε όσα είπε ο πατέρας των κοριτσιών στο ΣΚΑΪ

{youtube}0jUgycSQlxU{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα