Στέφανα Γάμου: πως θα επιλέξεις σωστά ως νέος κουμπάρος!

19:16 2/2/2018 - Πηγή: seleo

Ποιος είπε ότι τα στέφανα γάμου είναι μια εύκολη επιλογή; Η επιλογή σε στέφανα γάμου έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία, αφού πρόκειται για ένα κόσμημα αποκλειστικά συνδεδεμένο με τον γάμο, το οποίο αν και δεν θα ξαναφορέσετε (όπως τις βέρες), θα κοσμεί μια για πάντα την ιερή δέσμευση που έρχεται με τον γάμο!

Η σημασία που έχουν τα στέφανα γάμου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς ότι αποτελούν αγορά του κουμπάρου ή της κουμπάρας σύμφωνα με το εθιμοτυπικό! Ο κάθε ένας που αναλαμβάνει την τιμή να στεφανώσει ένα

ζευγάρι, θέλει να κάνει μια εύστοχη επιλογή σε στέφανα γάμου που θα αρέσουν στους νεόνυμφους και θα ταιριάξουν ιδανικά με την υπόλοιπη τελετή!

Πολλά παίζουν σημαντικό ρόλο για να διαλέξετε τα στέφανα γάμου που ταιριάζουν στην περίπτωσή σας. Από την εναρμόνιση με το χρώμα και τα διακοσμητικά στοιχεία που έχετε επιλέξει για το ιερό μυστήριο, μέχρι το κατάλληλο μέγεθος που εφαρμόσει σωστά αποφεύγοντας… απρόοπτες εκπλήξεις στη διάρκεια της τελετής!

Το βάρος πέφτει… στον κουμπάρο!

Οι πολλές υποχρεώσεις την ημέρα του γάμου τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους κουμπάρους απαιτούν όλα να είναι στην εντέλεια. Ειδικά για τους νέους κουμπάρους, το άγχος είναι μεγάλο όσο πλησιάζει η ώρα να αλλάξουν τις βέρες στο ζευγάρι και ακόμα περισσότερο, όταν πρόκειται να αλλάξουν τα στέφανα!

Οι περισσότεροι που πρόκειται να γίνουν κουμπάροι για πρώτη φορά συνήθως ξοδεύουν… πολλές ώρες χαζεύοντας τη σωστή διαδικασία, το σωστό σταύρωμα αλλά και το κράτημα στον χορό του Ησαΐα!

Αυτός το άγχος όμως είναι απολύτως φυσιολογικό και τα μόνα tipsγια έναν νέο κουμπάρο ώστε να το αντιμετωπίσει… είναι να αναζητήσει έναν πιο έμπειρο κουμπάρο που τα έχει περάσει ήδη μία φορά!

Λαμπερά στέφανα γάμου από το kosmima24!

Πριν φτάσουμε στη μεγάλη μέρα, ωστόσο, μια σειρά από υποχρεώσεις ξεκινούν για τον κάθε κουμπάρο με σημαντικότερη όλων την επιλογή σε στέφανα γάμου, που είναι το πιο συνηθισμένο έξοδο που καλείται να φέρει εις πέρας, ικανοποιώντας το ζευγάρι με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Για τη σωστή επιλογή τους, όμως, υπάρχει λύση! Διαθέτοντας μεγάλη πείρα & τεχνογνωσία, στο kosmima24 σας οδηγούμε να επιλέξετε τα ιδανικά στέφανα γάμου για τη μεγάλη σας στιγμή, προσφέροντας μια διευρυμένη γκάμα επιλογών και δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε απαίτηση.

Στην πλούσια συλλογή μας θα βρείτε χειροποίητα στέφανα γάμου από ασήμι 925, επίχρυσα στέφανα γάμου, ασημένια στέφανα, δίχρωμα ή τρίχρωμα, επίχρυσα ροζ στέφανα σε μια σειρά από εντυπωσιακά σχέδια κλασικά ή σε μοντέρνους ρυθμούς.

Έχετε βρει το σχέδιο από στέφανα γάμου που σας αρέσει αλλά θέλετε μια παρέμβαση σε υπάρχον σχέδιο; Θέλετε να κατασκευάσουμε μια ιδέα που έχετε στο μυαλό σας; Κανένα πρόβλημα! Με το δικό μας εργαστήρι αργυροχρυσοχοΐας, διαθέτουμε όλα την απαραίτητη γνώση στην επεξεργασία του κοσμήματος για να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία!

Επισκεφθείτε το ανανεωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα kosmima24.gr, απολαύστε μια πλήρη παρουσία σε όλα τα στέφανα γάμου της λαμπερής συλλογής μας και αποκτήστε τα σε ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές του καταστήματός μας! Η παραγγελίας σας φτάνει εντελώς δωρεάν ανεξαρτήτως ποσού όπου μας υποδείξετε σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Με το kosmima24 κάθε κουμπάρος μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια ότι τα στέφανα γάμου θα συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικό αισθητικό designκαι οικονομική τιμή! Με μία φράση: είναι τα ιδανικά στέφανα γάμου!

Keywords
Τυχαία Θέματα