Σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2017 του Σωματείου Φίλων ΑμεΑ Θεσσαλονίκης

11:31 9/12/2017 - Πηγή: seleo

Το Σωματείο Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο» θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικο Bazaar
στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του(Βιθυνίας 30, Κ. Τούμπα), στο πλαίσιο ενός εορταστικού διήμερου γεμάτο καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!!



Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται και πραγματικά δίνει ώθηση στο έργο μας. Οι διάφορες καλλιτεχνικές ομάδες που

πλαισιώνουν το μοναδικό αυτό εορταστικό διήμερο αγκαλιάζουν με τις μελωδίες τους τους παρευρισκομένους, με πολύ κέφι, ζωντάνια και χαρά!


Στο Bazaar θα βρείτε όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια, κατασκευές, κεριά, χειροποίητα κοσμήματα, σαπούνια και πολλά άλλα προϊόντα, φτιαγμένα όλα με μεράκι, αγάπη και φαντασία από τα Εργαστήρια του Σωματείου. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε βιολογικά και σπιτικά εδέσματα, γλυκά και εξαιρετικά κρασιά!

Το Σωματείο Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο» πιστεύει σε μια κοινωνία που βασίζεται στην αλληλεγγύη και την προσφορά. Με τη δική σας συμμετοχή συμβάλλετε ουσιαστικά στην καθημερινή μας προσπάθεια για μια κοινωνία που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και την αναπηρία.

...γιατί «στον κόσμο που φτιάχνουμε δεν περισσεύει κανείς»!

Keywords
Τυχαία Θέματα