Πολύ κακός ο ΠΑΟΚ και το πλήρωσε... διπλά στην Τούμπα

00:53 26/10/2018 - Πηγή: seleo
Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε πολύ νοθρά την αναμέτρηση και το πλήρωσε στο 13’ όταν μετά απο πλάγιο και γύρισμα του Νέγκο ο Χουστι με προβολή από την μικρή περιοχή…

Η ομάδα του Δικεφάλου άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας να γίνε απειλητική κάτι που κατάφερε στο 23’ όπου μετά από γέμισμα του Ελ Καντουρί, ο Κρέσπο πλάσαρε ψηλά έξω.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ περιφερειακό ποδόσφαιρο μην μπορώντας να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή της Βίντι με τον μισάωρο στην αναμέτρηση

να φεύγει με μία μόνο ευκαιρία από πλευράς ΠΑΟΚ.

Στο 34’ μετά από σέντρα του Λέο Μάτος, ο Πέλκας πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 45’ η ομάδα της Βίντι έφτασε στο 0-2 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ στο Στοπίρα με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-2 παγώνοντας ακόμη περισσότερο την ήδη κρύα Τούμπα., το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λουτσέσκου πέρασε στο παιχνίδι τον Ουάρντα αντί του Λημνιού.

Στο 52’ ο Λουτσέσκου έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του περνώντας τον Πρίγιοβιτς στην αναμέτρηση στην θέση του Σάκχοφ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Καρέλης άφησε την θέση του στον Μπίσεσβαρ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ ήρθε στο 75’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ πήρε ολομόναχος την κεφαλιά στην μικρή περιοχή στελνοντάς την άουτ.

Στο 86 η ομάδα της Βίντι έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία όταν Χούστι βγήκε μόνος μπροστά στον Πασχαλάκη με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να έχει απάντηση στο τετ α τετ.

Στο 93′ ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Κόβατσικ να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο με την ομάδα του Δικεφάλου να παίρνει να ανασνταχθεί αμέσως μετά το καμπανάκι που χτύπησε από την σημερινή ήττα από την Βίντι.

Keywords
Τυχαία Θέματα