Πατουλίδου: Να μην μεταδίδονται ζωντανά τα δημοτικά συμβούλια από την TV100

16:38 15/2/2018 - Πηγή: seleo

Η Βούλα Πατουλίδου σχολίασε τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη και πρότεινε, για να μην γίνονται τέτοια θέματα, να μην μεταδίδονται τα δημοτικά συμβούλια από την ΤV 100.

«Στα δημοτικά συμβούλια κάθε Δευτέρας που γίνονται προτείνω για να μην υπάρχουν περαιτέρω παρεξηγήσεις, παρερμηνείες να καταργηθεί η TV100, να μην το αναμεταδίδει η τηλεόραση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχει πλέον ενδιαφέρον» είπε σήμερα η Βούλα Πατουλίδου

σε δηλώσεις της, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την 8η Συνάντηση για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού.

«Το να δημιουργούμε κάθε φορά θέμα για το εάν είμαστε, για ποιο λόγο είμαστε και για ποιο λόγο δεν έχουμε βαπτιστεί αλλιώς θεωρώ ότι περισσεύει. Είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιασμού αλλά όχι καλού εντυπωσιασμού. Θλίβομαι και στενοχωριέμαι γιατί μιλάμε για τον πρώτο άρχοντα τιμής πόλης. Όταν ο πρώτος άρχων της πόλης αντί να λειτουργεί ενωτικά, λειτουργεί διχαστικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί το κάνει» δήλωσε για τον Γιάννη Μπουτάρη, προσθέτοντας «εάν δεν θέλουμε να κάνουμε πολιτική τότε μπάρμπα- Γιάννη μου πηγαίνουμε στο σπίτι μας και κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς όμως να μειώνουμε το τόπο και τους ανθρώπους που μας έχουν επιλέξει ως πρώτους άρχοντες μια Θεσσαλονίκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα