Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε γιαγιά στα 56 και μιλάει για την εγγονή της (φωτό)

00:05 28/9/2018 - Πηγή: seleo
Στα σύννεφα πετά, πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος η οποία πριν από λίγες εβδοµάδες απέκτησε το πρώτο της εγγονάκι. Ο µικρότερος γιος της

Μαριάννας Πυργιώτη, ο Θανάσης ∆ερδεµέζης και η σύζυγός του Μιρέλα απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στο οποίο µάλιστα θα δώσουν το όνοµα Μαριάννα. Η µικρή ήρθε στον κόσµο στις 4 Αυγούστου σε ιδιωτικό µαιευτήριο των βορείων προαστίων και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στην οικογένειά της.

«Εγινα γιαγιά στα 56! Εχω µια εγγονή η οποία είναι µια κούκλα! Είναι ψηλό µωρό και πολύ όµορφο και ο γιος µου και η νύφη µου θα της δώσουν το όνοµά

µου! Θα την ονοµάσουν Μαριάννα, κάτι που µου δίνει µεγάλη χα-ρά και αποτελεί και ένα στοιχείο πως κάτι καλό έκανα κι εγώ ως πεθερά (σ.σ.: γέλια). ∆εν χορταίνω να την κοιτώ, να την απολαµβάνω! Αυτό είναι το πρώτο µου εγγόνι. Ο σύζυγός µου Ραµ Αβιράµ έχει άλλα δύο, που απέκτησε από τα παιδιά που έχει από τον προηγούµενο γάµο του και είµαστε πολύ ευτυχισµένοι που είµαστε παππούδες», δηλώνει ενθουσιασµένη η Μαριάννα Πυργιώτη στη Realnews.

Τα µάτια της λάµπουν όταν µιλά για τα παιδιά της και την λίγων εβδοµάδων εγγονή της. «Είναι µια γλύκα, ένα πολύ όµορφο κοριτσάκι. Πραγµατικά είµαι πολύ ευτυχισµένη που έγινα γιαγιά», λέει, προσθέτοντας πως σκοπεύουν να τη βαφτίσουν την ερχόµενη άνοιξη. Οπως κάθε περήφανη γιαγιά, η γνωστή δηµοσιογράφος θέλησε να µοιραστεί την ευτυχία της µε τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανέβασε, λοιπόν, στον λογαριασµό της στο Twitter µια φωτογραφία στην οποία ποζάρει µε τον γιο της και τη νεογέννητη εγγονή της, γράφοντας: «Το account έγινε γιαγιά! Να σέβεστε!» Η Μαριάννα Πυργιώτη παντρεύτηκε στα 18 της µε τον πρώτο της σύζυγο Αλέξη ∆ερδεµέζη, µε τον οποίο απέκτησε δύο γιους, τον Ανδρέακαι τον Θανάση.

∆υστυχώς λίγα χρόνια µετά τον γάµο της, ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας την 24χρονη τότε δηµοσιογράφο χήρα µε δύο µικρά παιδιά. Μεγάλωσε µόνη της τους γιους της µε την αρωγή των γονιών της. Η ευτυχία ξαναχτύπησε την πόρτα της µόλις πριν από λίγα χρόνια, όταν γνώρισε τον τωρινό της σύζυγο. Οι γιοι της ήταν παρόντες στον γάµο της µε τον πρώην πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα Ραµ Αβιράµ, που έγινε τον Μάιο του 2016 στο ∆ηµαρχείο της Αθήνας, από τον δήµαρχο Γιώργο Καµίνη, που είναι φίλος του ζευγαριού, µε µάρτυρες την καλή της φίλη και συνάδελφο Κάτια Μακρή, τον σύζυγό της Παναγή Γαλιατσάτο, τον πρόεδρο της ισραηλινής κοινότητας στην Ελλάδα Μίνωα Μωυσή και την αρχιτέκτονα Ματίλντα Μπεραχά. Το ζευγάρι διαµένει µακριά από το κέντρο της Αθήνας, σε ένα πανέµορφο κτήµα που διατηρεί στη β ορειοανατολική Αττική µε τα εννιά σκυλιά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα