ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Τσαούσης και Λύρατζης αποχώρησαν τραυματίες και με κλάματα

20:52 23/10/2022 - Πηγή: seleo

“Παραδομένοι” στα προβλήματα που έβγαλαν στο πρώτο ημίχρονο, Τσαούσης και Λύρατζης αποχώρησαν από το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης, χωρίς να μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.Ο Μάριος Τσαούσης παρουσίασε κάποιες ενοχλήσεις στο 26′ του ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης. Το ιατρικό επιτελείο του έκανε επίδεση στο γόνατο και ενημέρωσε πως σε περίπτωση που η κατάσταση του χειροτερέψει, τότε θα πρέπει να γίνει αλλαγή.

Λίγα λεπτά μετά, ο νεαρός παίκτης βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με το newsit.gr.

Ο Τσαούσης δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο να αγωνίζεται κι έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Σάστρε να περνάει στο ματς.

Κατά την αποχώρηση του, ο παίκτης έδειχνε απαρηγόρητος, με τον Κούρτιτς να πηγαίνει να τον παρηγορήσει. Κάτι ανάλογο έγινε και τη στιγμή που ο παίκτης έφτασε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Τσαούση να.. χάνεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Τα προβλήματα δεν τελείωσαν εκεί για τον ΠΑΟΚ. Στο 37΄ο Λευτέρης Λύρατζης… κάθισε στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας να μην πιστεύει τι του συνέβη. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έγινε αναγκαστική αλλαγή (στη θέση του μπήκε ο Ζίβκοβιτς) και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

Όπως ανέφερε στον Ραζβάν Λουτσέσκου -και μεταφέρθηκε από την μετάδοση της NOVA– πάνω στην προσπάθεια του να ανοίξει το βήμα κ να προλάβει μπάλα ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό του.

Το άρθρο ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Τσαούσης και Λύρατζης αποχώρησαν τραυματίες και με κλάματα εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα