Ο Λουτσέσκου κατέληξε στην ενδεκάδα! Αυτή η αλλαγή στο μυαλό του και η εξήγηση

11:31 4/9/2022 - Πηγή: seleo

Με στόχο να συνεχίσει το σερί νικών στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ μπαίνει σήμερα το βράδυ (21:30, NSPRIME) στο ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης», με αντίπαλο τον Άρη και με στόχο να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί εις βάρος του, από τα παιχνίδια με τους κιτρινόμαυρους.


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως και θα πάρει τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ αναμένεται να κάνει άλλη μία αλλαγή στο χώρο του κέντρου, δεδομένου ότι θέλει έμπειρους παίκτες, που να γνωρίζουν

τι σημαίνουν τα ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ και έτσι, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μια μετατόπιση και μια είσοδος άλλου παίκτη στην ενδεκάδα.

Η συζήτηση γίνεται για τη θέση δίπλα στον Κούρτιτς, την οποία είχε ο Ντάντας στα δυο πρώτα παιχνίδια, εντός έδρας, αλλά με τον Άρη στο Χαριλάου, θα είναι διαφορετικό το στυλ του αγώνα και έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα οπισθοχωρήσει ο Αουγκούστο και θα μπει στην ενδεκάδα ο Μπίσεσβαρ ή ο Ελ Καντουρί, με πιθανότερο τον πρώτο, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν οι Κοτάρσκι, Λύρατζης, Τσαούσης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Ζίφκοβιτς, Νάρεϊ και Τόμας.

Εάν επιλέξει να ξεκινήσει με τον Ντάντας και όχι με ένα εκ των έμπειρων θα αποτελέσει έκπληξη, αλλά αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Λουτσέσκου, που δεν άνοιξε τα χαρτιά του ούτε στη χθεσινή προπόνηση, τους δοκίμασε όλους σε διάφορες θέσεις και όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα μπει στο «Κλ. Βικελίδης», με στόχο να «χτυπήσει το ματς για πάρει το διπλό, εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση στον αντίπαλο, από την απόλυση του προπονητή, αλλά και το ψυχολογικό βάρος μετά την ήττα στο Αγρίνιο και ενώπιον του κόσμου του.

Πηγή: Sfina

Το άρθρο Ο Λουτσέσκου κατέληξε στην ενδεκάδα! Αυτή η αλλαγή στο μυαλό του και η εξήγηση εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα