Ο Γιάννης Πάριος γέμισε, συγκίνησε και ξεσήκωσε το Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

22:10 5/9/2018 - Πηγή: seleo
Ο Γιάννης Πάριος συνεχίζει με την ίδια συγκλονιστική ενέργεια να παρασέρνει το κοινό στα δικά του μονοπάτια! Όλα όσα έγιναν στο Θέατρο Δάσους!

Μετά από δυο χρόνια, ο τροβαδούρος του έρωτα και της αγάπης επέστρεψε στο Θέατρο Δάσους για να δώσει ο,τι έχει από μέσα του, μέχρι να «ιδρώσει την φανέλα».

Πάνω από 4.000 κόσμος γέμισε ασφυκτικά το Θέατρο Δάσους από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης. Ενώ, αυτοί που ήρθαν αργότερα δεν βρήκαν θέση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν

πολλοί όρθιοι σε όλα τα σημεία του θεάτρου.

Η εισαγωγή από το «Δώσε μου λιγάκι ουρανό» (Το σημάδι του έρωτα), έδωσε το σύνθημα να χειροκροτήσει όλο το θέατρο και να κραυγάζει για τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή. Σε κάθε τραγούδι, κάποιες συγκεκριμένες εισαγωγές, ακόμα και νότες ή λέξεις που έλεγε, ο κόσμος έδειχνε την αγάπη του για τον Γιάννη Πάριο.

Ο ίδιος, έμοιαζε με τον γείτονα στην διπλανή πόρτα, που μεγάλωσες μαζί του και θα «μάλωνε» έναν άντρα, αν σήκωνε μια γυναίκα για να καθίσει, θα μοιραζόταν ιστορίες μαζί σου, θα σου χαμογελούσε και θα σου έκανε το χατίρι. «Τώρα λέμε ο,τι θέλουμε» ήταν η φράση που έκανε τον κόσμο να φωνάζει τίτλους τραγουδιών ή ακόμα και να τραγουδάει ολόκληρα τραγούδια, για να τα καταλάβει ο Γιάννης Πάριος και να τα τραγουδήσει! Οποίο άκουγε το έλεγε, ενώ με ειλικρίνεια παραδεχόταν ότι δεν θυμόταν τους στίχους, από κάποια τραγούδια που του ζητούσαν, κι ας τα είχε γράψει αυτός. Φυσιολογικό αν σκεφτείς ότι έχει πάνω από 50 προσωπικούς δίσκους και συμμετοχές. Όμως δεν περιορίστηκε στα δικά του τραγούδια, από την αρχή κιόλας άρχισε να τραγουδάει μεγάλους συνθέτες και τραγούδια που είπαν «θρύλοι», όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Ακόμα και στα 72 του, το χαίρεται και το ζει περισσότερο και από τον κόσμο. Ενώ αποδεικνύει ότι τα φαινόμενα δεν σταματούν ποτέ να μαγεύουν το κοινό τους. Πολλοί δάκρυσαν στις εκπληκτικές ερμηνείες του και άλλοι σηκώθηκαν και χόρεψαν νησιώτικα.

Δείτε αποσπάσματα από την συναυλία:

Keywords
Αναζητήσεις
θέατρο δάσους παριος βίντεο , παριος βιντεο
Τυχαία Θέματα