Με φόρα στη Δράμα για να κόψει τα φτερά της Δόξας

13:00 10/12/2017 - Πηγή: seleo

Αποφασισμένοι στον Άρη να συνεχίσουν το σερί νικών στο πρωτάθλημα και να αφήσουν τη Δόξα στο -8 στη μάχη για την άνοδο.

Με την φόρα που έχει αποκτήσει από το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό Πρωτάθλημα της Football League, ο Αρης θα επιδιώξει σήμερα (15:00, Metropolis 95.5) να… παρασύρει στο διάβα του και την Δόξα.

Στο πιο δύσκολο, μέχρι τώρα, εκτός έδρας

παιχνίδι του, απέναντι σε μια ομάδα που έχει βλέψεις ανόδου και σε μια έδρα όπου παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται αρκετά, ο Αρης πηγαίνει με αποφασιστικότητα, πάθος και την αυτοπεποίθηση τού πρωτοπόρου για το «7 στα 7». Αν παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει φέτος από τις υπόλοιπες ομάδες, έχει συγκέντρωση στο πλάνο που έχει καταρτιστεί και εκμεταλλευτεί την ποιοτική του ανωτερότητα, τότε το πιθανότερο είναι όχι μόνο να συνεχίσει νικηφόρα, αλλά να αφήσει έτσι από νωρίς στο -8 τον σημερινό αντίπαλο.

Ο Δημήτρης Σπανός είδε τον Βαγγέλη Πλατέλλα να βγάζει και το χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης. Πήρε το «ΟΚ» από τον γιατρό της ομάδας, αλλά και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο τελικά συμπεριέλαβε στην αποστολή. Οι «κιτρινόμαυροι» διανυκτέρευσαν το Σάββατο (09/12) στην Καβάλα και σήμερα Κυριακή (10/12) αναμένεται να αναχωρήσουν για τη Δράμα. Πλην του Πλατέλλα, στην 20μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται και οι Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Στεφάνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Μαραγκός, Μουμίν, Καπνίδης, Ντούνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα