Μακελειό στα Γιαννιτσά: 38χρονος πήγε να πυροβολήσει με καραμπίνα την ερωμένη του και σκότωσε την γιαγιά της

09:06 5/9/2018 - Πηγή: seleo
Τραυματίστηκε η ερωμένη του και ο παππούς της. Ο 38χρονος έπειτα προσπάθησε να αυτοκοτνήσει.

Πυροβολισμοί έπεσαν χθες το βράδυ στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών, με αποτέλεσμα τον θάνατο 69χρονης και τον τραυματισμό του 74χρονου συζύγου της και της 22χρονης εγγονής της.

Ο δράστης είναι ένας 38χρονος, που σύμφωνα με το logospellas.gr, διατηρούσε ερωτική σχέση με την 22χρονη.

Ο 38χρονος, χθες το βράδυ πήγε στο σπίτι της οικογένειας και με κυνηγετική καραμπίνα σημάδεψε προς την 22χρονη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πυροβολώντας,

μπήκε η γιαγιά της 22χρονης μπροστά της, με αποτέλεσμα να δεχθεί εκείνη τα σκάγια και να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο παππούς της κοπέλας τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι όπως και ίδια.

Στην συνέχεια, η αστυνομία αναζήτησε τον δράστη και τον εντόπισαν σε κοντινή απόσταση, σοβαρά τραυματισμένο. Όπως αναφέρει το logospellas.gr, o 38χρονος πιθανόν να αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο στο κεφάλι, προσπαθώντας να αυτοκτονήσει.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Την ίδια ώρα, η 22χρονη και ο 74χρονος διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Πέλλας και η υγεία τους δεν φαίνεται να εμπνέει κίνδυνο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο και ο τραυματισμός του 38χρονου, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα