Λουτσέσκου: Νωρίς για να πούμε οτιδήποτε, επείγουν συγκεκριμένες μεταγραφικές κινήσεις

16:17 3/7/2018 - Πηγή: seleo
Εστιάζοντας στο ότι η ομάδα διαθέτει ένα καλό σύνολο παικτών, αλλά τις λείπουν οι εναλλακτικές, σε συγκεκριμένες θέσεις, διότι «αν συμβεί κάτι, δε θα έχουμε λύσεις», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, τοποθετήθηκε…

«Ολοκληρώσαμε 11 μέρες προετοιμασίας, είναι νωρίς για να πούμε πράγματα. Μας χαροποιεί ότι μπορέσαμε να αναμείξουμε τους παίκτες σε διαφορετικές ομάδες, να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο, να έχουν επαφή τα παιδιά μεταξύ τους. Εχουμε πολλούς νέους παίκτες που χρειάζονται χρόνο για να κατανοήσουν καταστάσεις, το πως παίζουμε, πως πηγαίνουμε στα παιχνίδια. Ολοι καταλαβαίνουν

πως μόνο με τη δουλειά μπορούμε να έχουμε επιτυχίες. Ακολουθεί το επόμενο στάδιο προετοιμασίας, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες με τη Βασιλεία», είπε, αρχικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Συνέχισε αναφέροντας: «Μιλάμε με τα παιδιά, τους παλιούς και τους νέους παίκτες μας. Δεν είναι εύκολο για έναν καινούργιο ποδοσφαιριστή να μπαίνει γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας. Ο Χατσερίδης και ο Ζαμπά, θέλουν χρόνο, όπως και οι Λάμπρου, Χαρίσης, Μυστακίδης, Κίτσιου. Ουσιαστικά, είμαστε μια νέα ομάδα. Αναγκαστήκαμε να παίζουμε και με τον Μπαλογιάννη σε θέση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά. Σε 11 μέρες μην περιμένετε να είναι όλοι στο 100%. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μας έφυγαν και δύο σημαντικοί παίκτες, ο Κάμπος και ο Μακ. Ο Πρίγιοβιτς, επίσης, δεν ήταν τώρα εδώ μαζί μας. Δεν ξέρουμε πως θα είναι ο Ουάρντα, ο οποίος έλειπε ένα χρόνο από την ομάδα, συμμετείχε στο Μουντιάλ και είναι τώρα σε λίγες μέρες διακοπών. Το πιο σημαντικό για μένα, ως προπονητή, είναι πως συνεχίζουμε τη δουλειά και πως είχαμε τις 11 πρώτες μέρες προετοιμασίας για να ενταχθούν οι νέοι παίκτες στο πνεύμα μας. Λησμόνησα να μιλήσω και για τον Χαρίση, ο οποίος έχει... πέσει στην καλή “ χημεία” των Μαουρίσιο, Κάνιας, Σακχόφ. Ηρθε από το Βέλγιο, έχει συνηθίσει να παίζει με πιο άμεσο παιχνίδι».

Κατέληξε ο Λουτσέσκου επισημαίνοντας: «Είναι προφανές ότι επείγουν κάποιες θέσεις, σε ό,τι αφορά τις επόμενες μεταγραφές μας. Ενας επιθετικός, ένας αριστερός μπακ. Οσο πιο σύντομα τις τελειώσουμε, τόσο το καλύτερο, θα υπάρχει δυνατότητα για χρόνο προσαρμογής γι' αυτούς που θα αποκτηθούν. Εχουμε ένα καλό γκρουπ, διαθέτουμε καλές πρώτες επιλογές, αλλά αν συμβεί το οτιδήποτε, δε θα έχουμε λύσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα