Κολυμβητές που δεν τα παρατούν ποτέ συμμετείχαν σε αγώνα «Masters» στο Ποσειδώνιο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

09:30 19/11/2017 - Πηγή: seleo

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Νοεμβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης η κολυμβητική ημερίδα κατηγορίας Masters με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τα Σκόπια.

Η ομάδα του ΕΑΤ «Αλέξανδρος» και ο Βαγγέλης Δημαρέλλης που βοήθησε στη διοργάνωση συγκέντρωσαν πολλά καλά σχόλια για το πολύ ψηλό επίπεδο οργάνωσης που είχαν στους αγώνες.

Πολλές συμμετοχές και πολύ καλές επιδόσεις

Ξεχώρισε η συμμετοχή του Τούρκου Αθλητή Κου Sueren Ersin ηλικίας 79 ετών καθώς και της Κύπριας αθλήτριας, Μόνικας Αποστόλου, ηλικίας 55 ετών.

Επίσης σημαντικές ήταν οι παρουσίες του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Θεσσαλονίκης Νικόλαου Ζεϊμπέκη, του υποψηφίου πολιτευτή Αντώνη Σαμαρά καθώς και του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Καλαμαριάς, Μάνου Παπαδόπουλου, οι οποίοι πραγματοποίησαν απονομές στους διακριθέντες αθλητές αλλά κυρίως ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις του χώρου της κολύμβησης και υποσχέθηκαν να σταθούν στο πλάι των Masters της Θεσσαλονίκης οι οποίοι με την προσπάθεια τους διαφημίζουν έναν αθλητικό τρόπο ζωής τόσο στους συνομηλίκους τους όσο και στους νεότερους.

Όπως σημαντική ήταν η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΕΑΚ Κου Μαστροθύμιου Παναγιώτη ο οποίος βράβευσε και τον Ιορδάνη Χατζηγεωργίου αναπληρωτή έφορο αλλά και αλητάρχη των αγώνων, για την πολυετή παρουσία του και την πολύτιμη βοήθεια του στον κολυμβητικό χώρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία της διοργάνωσης και για το επίπεδο τόσο των συμμετοχών όσο και των επιδόσεων. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, τους χορηγούς της διοργάνωσης και στον δήμο Θεσσαλονίκης που συνέβαλαν στο μέγιστο για την πραγματοποίηση της ημερίδας αυτής» δήλωσε ο Βαγγέλης Δημαρέλλης, γνωστός άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων και ο συνδιοργανωτής της εκδήλωσες. Ενώ συμπλήρωσε πως «δυστυχώς ο βροχερός καιρός του Σαββατοκύριακου δεν επέτρεψε τη μεγάλη συμμετοχή θεατών στη διοργάνωση».

Ο προπονητής της ομάδος και διοργανωτής των αγώνων, Φίλιππος Καλαβρέζος σε ερώτηση μας για τους επόμενους στόχους της ομάδας, μας δήλωσε πως «πρώτη στάση στο πρόγραμμα έχει η ημερίδα του Βόλου το Δεκέμβριο και εν συνεχεία η προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στην Αθήνα». Επίσης, ευχήθηκε να καταφέρει η ομάδα μια συμμετοχή σε ένα διεθνές meeting στην Ιταλία, ενώ κάποιοι από τους αθλητές της ομάδας θα προετοιμαστούν για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας το Σεπτέμβριο του 2018. Τόνισε επίσης πως «πρώτος στόχος της ομάδας είναι να μεταδώσει τον αθλητικό τρόπο ζωής σε όσο περισσότερους ενήλικες της πόλης μας, κάνοντας διάφορες ενέργειες για να φέρει περισσότερο κόσμο στο χώρο της πισίνας. Η ομάδα μας θα συμμετέχει και σε διοργανώσεις αγώνων σε ανοιχτή θάλασσα για το σκοπό αυτό».

Ευχή όλων των αθλητών της ομάδας είναι να βρεθούν κάποιοι χορηγοί για τη στήριξη της ομάδας για τη συμμετοχή της σε επικείμενες διοργανώσεις μια και ακόμα δεν είναι τόσο οργανωμένο το επίπεδο των Mastersστην Ελλάδα.

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα των αγώνων: http://www.swim-news.gr/2017-18/eat_alex_masters.pdf

Keywords
Τυχαία Θέματα