Φωτογράφοι ξαγρυπνούν τέσσερις νύχτες στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

19:03 6/7/2018 - Πηγή: seleo
Για 99 συνεχόμενες ώρες φωτογραφίες και φωτογράφοι στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου, πραγματοποιείται η έκθεση φωτογραφίας «99 hours» στον κήπο του απογευματινού ήλιου στην Νέα Παραλία.

Για 99 συνεχόμενες ώρες, 82 μαθητές - φωτογράφοι του Sterosis εκθέτουν φωτογραφίες τους σε μια ανοιχτή έκθεση.

φωτογράφοι περνούν την νύχτας τους εκεί και τους βρίσκει το ξημέρωμα προσέχοντας τα εκθέματα τους. «Μένουμε όλο το βράδυ. Οι τολμηροί είμαστε πάρα πολλοί. Είναι πάρα πολύ όμορφα να ξημερώνεις στην παραλία Θεσσαλονίκης. Όποιος δεν το έχει κάνει, δεν μπορεί να το καταλάβει. Βλέπεις μια διαφορετική όψη της πόλης» δηλώνει στο Seleo, η καθηγήτρια του εργαστηρίου, Χλόη Πίσσα.

Οι επισκέπτες στην έκθεση, βεβαίως δεν σταματούν ποτέ. «Στις 4:00 τα ξημερώματα είναι το πιο αργά που έχουν έρθει άνθρωποι να δουν τις φωτογραφίες. Ενώ, το πιο νωρίς είναι στις 6:00 το πρωί, αυτοί που κάνουν πρωινή γυμναστική και τρέχουν στην παραλία. Ο περισσότερος κόσμος έρχεται όταν πέφτει ο ήλιος και δεν έχει τόσο πολύ ζέστη. Έρχεται κόσμος διάφορων ηλικιών και έχουμε πολύ καλά σχόλια για τις φωτογραφίες» αναφέρει η Χλόη Πίσσα.

Η έκθεση πραγματοποιείται για 14η χρονία, ενώ στην παραλία γίνεται για 3η χρονιά. Ο κάθε φωτογράφος εκθέτει δυο του φωτογραφίες, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο θέμα στην έκθεση.

Βέβαια, τα βράδια δεν περνούν αδιάφορα, καθώς διοργανώνουν εκδηλώσεις και συναυλίες.

Η έκθεση τελειώνει απόψε στις 00:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα