Εργαζόμενοι Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης: Kίνδυνος να χάσουν τη δουλειά τους εργαζόμενοι

20:34 23/10/2018 - Πηγή: seleo
Τον κώδωνα κρούει το σωματείο εργαζομένων

Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ζητώντας να μην γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου.

Οι εργαζόμενοι, την Πέμπτη 18/10/18 πραγματοποίησαν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (Ψ.Ν.Θ.), γενική συνέλευση με τη συμμετοχή συνδικαλιστικών φορέων, ‘’για την επικείμενη λήξη των ατομικών

συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων στην καθαριότητα και σε άλλους τομείς του νοσοκομείου μας και κατά συνέπεια την απόλυση τους’’, τονίζουν.

"Στην σύσκεψη επισημάνθηκε ο κίνδυνος να χάσουν τη δουλειά τους εργαζόμενοι που απασχολούνται στο νοσοκομείο μας αρκετά χρόνια με διάφορες μορφές συμβάσεων.

Αναδείχτηκαν οι ελλείψεις προσωπικού στην Υγεία καθώς και η κοροϊδία της κάλυψης των πάγιων και σταθερών αναγκών με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, προγράμματα Ο.Α.Ε.Δ, επικουρικών, εργολαβικών εργαζομένων, ελαστικών μορφών εργασίας, η απλήρωτη και πολλές φορές χωρίς δικαιώματα εργασία.

Κοινή διαπίστωση ήταν η ανάγκη αυτός ο προβληματισμός να διευρυνθεί περισσότερο απευθυνόμενοι σε περισσότερους φορείς, σωματεία, Μ.Μ.Ε. κ.λπ.

Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε νέα Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 31/10/18 στις 12μ.μ. στο αμφιθέατρο διοίκησης του Ψ.Ν.Θ.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, συνδικάτα που δραστηριοποιούνται σε χώρους με συμβασιούχους για τον καλύτερο συντονισμό των κινήσεων μας.

Καμία απόλυση συμβασιούχου. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Υγεία.

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους", αναφέρει η ανακοίνωσή των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα