Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ: Ίδιος αριθμός αστυνομικών με πέρυσι στη φετινή ΔΕΘ

12:00 7/9/2018 - Πηγή: seleo
Στα «περσινά επίπεδα περίπου, με μια αύξηση της τάξης του 10%», κυμαίνεται ο αριθμός των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς 'Εκθεσης (ΔΕΘ), όπως επισήμανε…

«Το κριτήριο για το σχεδιασμό των μέτρων είναι ποιοτικό και όχι ποσοτικό. Σταδιακά γίνεται η ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων. Έχει αρχίσει από την Τετάρτη με αποκορύφωμα το Σάββατο που θα γίνει η ομιλία του πρωθυπουργού και τα εγκαίνια της ΔΕΘ» διευκρίνισε.

Ο κ. Χρονόπουλος υπογράμμισε

επίσης ότι «η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, είναι εμφανής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά ταυτόχρονα και διακριτική» και τόνισε πως «κύριο μέλημα μας είναι η μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των συμπολιτών μας. Ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, θα δίνουμε τους δρόμους άμεσα μόλις ελευθερώνονται, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος. Καλό όμως είναι να αποφύγουν οι πολίτες να πάρουν το αυτοκίνητο τους στο κέντρο, τουλάχιστον το Σάββατο».

Αναφερόμενος δε στις νέες τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν και περικλείονται στα μέτρα, όπως η χρήση ελικοπτέρου και drones, είπε πως «σε ένα τέτοιο σπουδαίο και σημαντικό γεγονός όπως η ΔΕΘ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλη τη διαθέσιμη τεχνολογία, με γνώμονα πάντα την αποτελεσματικότητα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα