Εικόνες καταστροφής από τη Β΄ ΔΟΥ Λάρισας (ΦΩΤΟ)

17:30 4/3/2018 - Πηγή: seleo

Εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής έρχονται από το εσωτερικό του κτιρίου όπου στεγάζονταν η Β ΔΟΥ Λάρισα, μετά την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποίησαν αυτοψία στον χώρο η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσηλής και στελέχη της ΔΟΥ.

Οι

εικόνες είναι απογοητευτικές καθώς έχει καεί το σύνολο του εσωτερικού, όπου στεγάζονταν η ΔΟΥ, ενώ από τις μέχρι τώρα πληροφορίες το μόνο που διασώθηκε είναι το μη ψηφιοποιημένο αρχείο με τις γονικές παροχές, κληρονομιές κλπ.

Παντού κυριαρχεί η μυρωδιά του καμένου, ενώ πλησιάζοντας στα δωμάτια είναι αντιληπτή η υψηλή θερμοκρασία που εκπέμπουν τα κατεστραμμένα αντικείμενα:

Παράλληλα, παραμένει αποκλεισμένη για τους πολίτες η συμβολή των πεζοδρόμων Ρούσβελτ και Πατρόκλου, καθώς στο σημείο βρίσκονται πυροσβέστες, οι οποίοι κατά διαστήματα σβήνουν μικροεστίες φωτιάς που αναζωπυρώνονται:

Από την μέχρι τώρα εικόνα προκύπτει πως ούτε και σήμεραθα λειτουργήσουν τα καταστήματα εστίασης, τα οποία βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου.

Η αιτία, πέρα από τους λόγους ασφαλείας, αφορά και το γεγονός ότι έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος σε όλο το κτίριο.

Παράλληλα, οι πεζόδρομοι είναι γεμάτοι γυαλιά από τα σπασμένα παράθυρα της Εφορίας:

larissanet.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα