«Έχω ποιοτικό σπέρμα» δηλώνει Έλληνας ηθοποιός! (βίντεο)

23:46 7/11/2017 - Πηγή: seleo

Είναι ένας εκ των ηθοποιών με το πιο ιδιαίτερο χιούμορ και η συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρω1νό το επιβεβαιώνει, καθώς οι ατάκες του για… το σπέρμα του και τις επιδόσεις του στο σχολείο ήταν μοναδικές!

Ο λόγος για τον Σπύρο Πούλη, ο οποίος, το πρωί της Τρίτης, μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Φαίη Σκορδά για την γυναίκα του, Αργυρώ και τις κόρες τους, την 16χρονη Αγγελική και την 9χρονη Ελένη.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 1993», ανέφερε και, όταν η παρουσιάστρια επεσήμανε

πόσο όμορφα είναι τα παιδιά τους, εκείνος είπε: «έχω ποιοτικό σπέρμα! Μπορεί να μην μου έμοιασαν, αλλά βγήκαν όμορφα παιδιά. Οι φίλοι μου με πειράζουν, μου λένε “δεν είσαι ωραίος, οι κόρες σου όμως είναι κούκλες”».

Με σπαρταριστό τρόπο, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως δεν ήταν καλός μαθητής και είχε αποφασίσει από πολύ νωρίς ότι θα ακολουθούσε την υποκριτική. «Στο σχολείο πέρασα με μέσον! Αν δεν ήταν ο μπαμπάς μου, ακόμα στο σχολείο θα ήμουν! Δεν διάβαζα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου το σχολείο. Πήγαινα βόλτα, έτσι περαστικός. Ούτε βιβλία δεν έπαιρνα. Είχα βάλει στόχο, όμως, είχα σκοπό να ασχοληθώ με το θέατρο. Από μικρός το ήθελα. Να τελειώσω το Λύκειο και να πάω να κάνω αυτό. Άμα δε σε ενδιαφέρει τι να το κάνεις. Στη Δραματική Σχολή που με ενδιέφερε διάβαζα. Δεν είχα λείψει ποτέ. Δεν είχα κάνει ούτε μία απουσία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

{youtube}oPz0gLOzGFk{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα