Δικάστηκε ο Αντιδήμαρχος Ορεστιάδας για αμέλεια σχετικά με τα αδέσποτα σκυλιά

18:45 3/1/2018 - Πηγή: seleo

Δικάστηκε, χθες, 2 Ιανουαρίου ο Αντιδήμαρχος Ορεστιάδας κ. Γιάννης Παπαϊωάννου, στα πλαίσια της διαδικασίας αυτοφώρου, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος είχε συλληφθεί την περασμένη βδομάδα μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος του για αδιαφορία και παράλειψη καθηκόντων σχετικά με τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης της Ορεστιάδας. (Διαβάστε και ΕΔΩ).

Η δίκη διήρκησε περισσότερο από μία ώρα αλλά στο τέλος το δικαστήριο έκρινε αθώο τον Αντιδήμαρχο, κάνοντας τα δεκάδες άτομα που παρακολουθούσαν τη δίκη να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

"Πίστεψα στην δικαιοσύνη και στην κα. Εισαγγελέα", τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου στην κάμερα του Ράδιο Έβρος. "Η αθωότητά μου βγήκε στην έδρα. Επισημάνθηκαν πράγματα από την πλευρά της έδρας και της εισαγγελεώς και αυτό μας έδωσε δύναμη ώστε να δημιουργήσουμε καταστάσεις ώστε να μην υπάρχουν αδέσποτα στην πόλη της Ορεστιάδας. Και εντείνουμε όλη τη διαδικασία προς αυτό το πλαίσιο ώστε οι δημότες να περπατάνε χωρίς φόβο στους δρόμους της".

e-evros.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα